Blogg listad på Bloggtoppen.se

...


Tvåbarnspappa

Det bästa med att min lillebror har så många barn är att jag inte känner mig tvungen att föra familjen vidare.

Jag: Brukar du ha Alexander och Eddie samtidigt?
Johan: jag ska börja ha Eddie de helgerna jag har Alex, så jag har lite ledigt ibland..
Jag: ledigt!!???? tror du man kan vara tvåbarnspappa och ha ledigt!!!????

haha han är väl för rolig han


Första advent

Utan varken julmust eller pepparkakor har jag firat min första advent, dock har jag bredvid mig en rykande kopp chai tea. Jag ligger nedkrupen under täcket och värmer mig. Jag har varit ute på en långpromenad längs med Little Venice kanalen i det kyliga vintervädret. Jag hade förberett mig på en regnig och ruggig vinter, engelskt väder var jag inställd på men fy sjutton jag råkade nog dra med mig den skandinaviska vintern hit. Jag funderade ett litet ögonblick på att gå och plaska lite i simbassängen, joina vatten aerobicsen och simma några längder men bara tanken på att strippa ner mig till bikini och hoppa i en kall pool får mig att vilja sätta på en film istället och fortsätta med mitt tea sipprande.


Det är så kallt att tillochmed kanalen har fått sig ett litet istäcke. Det måste vara minst 10 minus ute! Jag har ingen termometer så jag har ingen aning. Någon londonbo som vet vad temperaturen ligger på?




Jag tog en sväng förbi Kensal Rise kyrkogården (kan hända att den heter Kensal Green) Haha ja jag vet att jag är en tragisk människa som spenderar söndagen på kyrkogården när man kan trängas på Oxford Street.



Jag köpte en ny allvädersjacka igår, tänkte den kan vara nice att ha om jag får för mig att gå ut och springa någon dag.


Ja alltså man behöver väl kanske inte överdriva vid val av gravsten... Fick jag välja hade jag nog föredragit en enorm Harry Potter i marmor..

Jag kommer hem igen till jul

Hold your fucking horses vad dyrt det är att flyga över jul. Jag tänker inte ens berätta hur mycket en tur och retur till Göteborg med Ryanair med enbart handbagage kostar. Ja det blir ju inga julklappar köpta i år ;) Det blir Sverige 22dec till 1 Jan, en ganska så lång visit ändå. Det är iskallt här i London idag, det ligger is på gatorna, himmlen är klarblå men snön lyser med sin frånvaro. Tror ni det blir någon snö i Småland över jul? Håll tummarna för det!

Tyckte den här låten vart lite passande just nu, den är sååå fin!


VIP

Det blev varken IKEA eller Oxford Street för mig idag. Hörde på radion att det var VIP på Oxford street vilket står för "Very Important Pedestrians", detta innebär att Oxford street är stängd för trafik så att fler julhandlare ska kunna trängas på gatan. Det är inte ens första december?! Julhandlar man så här tidigt i Sverige också eller är det Statoil på julafton som gäller? Sven-Ingvars bästa för 59 kr?

Istället tog jag bussen till Hammersmith och strosade runt lite i butikerna där, har tyvärr fortfarande inte hittat några skor utan klack jag vill ha. Ååå vet ni vad jag har gjort mer idag? Jag har städat min lilla lya från golv till tak, det luktar äpple från skurmedlet, det skiner här inne! Har precis sett klart på He is not that into you, underbar film haha. Jag älskar slappa kvällar för mig själv! Nu ska jag gå och beundra mitt blänkande badrum ;)

Oh dear

Kära läsare, gissa vad som hände mig i morse?! Jag hade stängt av alarmet i sömnen och försov mig, vaknade 7.30 då jag vanligtvis går till tunnelbanan. Så det blev varken frukost eller välbehövlig dusch för mig i morse. Snabb som jag är så kom jag bara 30 min försent, ingen större skada skedd med andra ord, jag har ju hunnit med allt jag behövde göra ändå.. Så som att se sista avsnittet av Ensam mamma söker. Vill ni veta vilka killar som blir valda?! höhö det säger jag inte ;) Missa inte sista avsnittet på söndag!

Kvällen har spenderats på Westfields shoppingcenter, jag hade tänkt att köpa jeans och skor utan klack. Jag kom hem med två klänningar istället som på bästa sätt bärs upp med klackar. Jag måste sluta använda klackar varje dag, det kan nog inte vara bra för kroppen. Snygga ben får man iaf :P Funderar på att åka till IKEA imorgon och köpa adventsljusstake och julmust, alternativt åker jag till Oxford Street och shoppar julklappar (till mig själv). höhö

Nu ska jag faktiskt ta och sova lite, är helt slut!


Jag bjuder på en onekligen gammal bild

Positiva tankar

Idag ska ingenting få komma ivägen för mig! Jag har bestämt mig för att ta allt med en nypa salt och om det skulle hända att datasystemet kraschar eller något annat trist så ska jag ta ett djupt andetag, hämta en kopp tea och vänta tills det fungerar igen. Jag får ofta höra att jag är världens mest stressade människa, jag får minst en hjärtattack varje dag. Chill out för fan Angelica! Håll tummarna för att Ensam mamma söker är tillgängligt för mig att se på idag på lunchen. Sista valet, ojoj vad spännande! Jag vill äta en sallad, dricka en cola light och se på kärlek, det är precis vad jag behöver ;)

Slitsam dag

Det har varit en minst sagt slitsam dag på jobbet idag. Då menar jag inte i arbetsvolym utan kommunikationssvårigheter. Vart man än hamnar så kommer man alltid träffa på människor som man inte fungerar till 100 procent ihop med. Trots det kan man ju ändå försöka att vara lite professionell på sin arbetsplats, man ska kunna acceptera lite feedback och konstruktiv kritik utan att skapa drama och såra sina kollegor. Tyvärr fungerar det inte alltid så. Hur som haver så sitter jag här alldeles proppmätt efter världens största portion laxpasta som jag slängde ihop, jag skulle inte ätit den sista portionen. Usch tror jag måste slänga mig på sängen ett tag och jäsa!

lalalala bamba

Är nyss hemkommen från ett svettigt pass i zumba, jävlar vad ja rockade röv och skakade tuttar! Vart dock så jävla irriterad på två manhaftiga och mörkhyade kvinnor som vägrade flytta på sig så att jag kunde få en skymt i speglarna. Jag såg så liten och blek ut där jag stod hopklämd mellan dom. Må så vara att jag är liten och blek men lite hänsyn får man väl ändå visa. Tror ni inte att en vit tjej kan skaka på rumpan lika mycket som en mörk? Hah då har ni inte sett mina moves. Min starkaste sida är dock salsastegen, man skulle nästan kunna ta mig för latino. Jag för fortfarande bakfull i morse när jag vaknade men nu är jag på topp igen! Dock ska jag inte dricka alkoholhaltiga drycker på ett tag, usch och fy!


Gud, jag kräks snart

Jag blir aldrig bakfull, jag är en sån person som inte har några som helst problem med att gå ut och springa eller gå till gymmet dagen efter en hård partykväll. Den personen finns inte längre kan jag be att få tala om. Jag har legat på sängen hela dagen, kan inte röra en fena! Jag var på en kollegas födelsedagsfest igår på LPVO bar i Soho där alkoholen flödade. Hennes finska vän tyckte vi skulle fira födelsedagen på finskt vis, med andra ord dricka oss redlösa, han bokstavligt talat laddade upp bordet med vin som senare byttes ut mot tequila shottar. Jag mådde fruktansvärt dåligt efter det där kalaset så på vägen hem i en skumpande nattbuss klarade inte min mage att hålla allt nere så jag var tvungen att snabbt hoppa av bussen ca 10 minuter för tidigt och vända magen utochin. Fan jag borde lära mig att alltid ta sällskap med någon hem eller ta en taxi, fan det kan va farligt att vimla runt på klackar men jag hade sån oerhörd tur inatt. Världens trevligaste kille kom fram till mig där jag stod där hulkandes och eländig, jag måste sett för jävlig ut. Jag tror minsann det var Gud som skickade en ängel till mig, vet ni vad han gjorde? Han stoppade in mig i en taxi och gav chauffören pengar och bad honom ta hand om mig och köra mig hem. Jag önskar att det fanns fler människor som han i denna värld. Jag fick nytt ett sms av honom där det står att jag är så otroligt söt och att han vill jättehjärna träffas nån dag.. Jag antar att jag är skyldig honom en middag iaf..?


I m dead!




Hej svejs i lingonskogen

Det börjar dra ihop sig till julfest på jobbet, eller ja okej den är ju inte förrens 16 december men man måste ju ha lite framförhållning. Klädkoden som gäller är vitt, svart och silver. Jag funderar på en klänning i silver, alltså inte silver som i paljettglitter utan mer åt den grå nyansen i satin, vill ju helst inte se ut som nyligen anländen från en rymdfarkost. Så nu undrar jag om någon av er kära läsare har sprungit in i en silvrig festblåsa på sista tiden? Alla tips är välkomna =) Hittar jag ingen i silver får det bli den lilla svarta, dock har jag en känsla av att alla kommer välja svart så det vore ju kul att ha något annat.


Nu ska jag platta håret!

Årets Lucia

Tack för era fina kommentarer i förra inlägget. Det känns skönt att känna att det är tillåtet ha sina ups and downs ibland. Men nu efter några längders simmning på gymmet känns allt mycket bättre. Tyvärr är inte vädret det bästa i London för tillfället, det regnar massa vatten :( Men vet ni vad? Idag blev jag tilldelad platsen som årets Lucia på jobbet, jag ställer upp frivilligt för laget i syfte att skänka lite julefrid och glädje med ljus i mitt hår. Tänka sig att det redan snart är jul!? Det kommer gå fort nu! Åker till Sverige den 22 december för att fira jul med familjen. Nyår ska firas tillsammans med min kära lilla Carro, jag längtar ihjäl mig!!!!


Haha så här kommer jag se ut som Lucia fast med elektriska ljus i håret, vackert va? mohaha. Åh jag såg på ensam mamma söker idag på lunchen, det är sååå sorgligt att det bara är några få avsnitt kvar :(

Ikväll ska jag försöka komma i säng tidigt för jisses vad trött jag var idag! Hoppas ni alla haft en underbar dag =)

Att känna sig hemma

Vissa dagar älskar jag London och ser mig själv bli gammal här (dock inte i tunnelbanan för den är inte anpassad för 65+), vissa dagar känner jag för att boka en enkel resa till Sverige. Igår var en sådan dag. Jag kunde inte sova så jag gick ut på en liten kort promenad istället, det kändes bara ännu mer deprimerande att gå runt på skitiga trottoarer och bullrande trafik. Jag måste flytta från det här området, det finns ingen park här, jag behöver en enorm park med frisk luft. Ibland känner jag att London är ingenting för mig, men ännu tänker jag inte ge upp. Det tar tid (och pengar) att bygga upp ett helt nytt liv, jag måste bara lära mig acceptera att allt inte kan vara perfekt och att det kommer ta tid innan jag känner mig hemma. Det tar tid att lära känna nya människor, det tar tid att bygga upp förtroenden, idag ska jag stjäla en kram av en kollega, det är precis vad jag behöver just nu. Jag önskar att gick lika snabbt att bygga upp relationer som det gör att lära sig tunnelbanesystemet i London. Jag har tunnelbanekartan i huvudet. Jag önskar det tog lika lite tid att känna sig som hemma som det gör att lära sig menyn på Starbucks..


Solnedgång i Hampstead

Bittra dagar

Värmen fungerade inte inne på kontoret idag, det var ruggigt kallt vilket resluterade i att alla var lite smågriniga, inte nog med att det var måndag liksom. Hoppas verkligen värmen fungerar imorgon, det är inte det lättaste att skriva med tummvantar på nävarna. Min nedräkning har börjat, 4 dagar kvar tills jag ska se Harry Potter, wooohooo! Jag får inte bli alltför exalterad, jag vill ju inte bli besviken.

Kvällen har jag spenderat med ett body pump pass och ett långt skype samtal med min älskade Becca. Vi har inte pratat sen jag lämnade Borlänge i våras, det var verkligen på tiden nu. Jag saknar henne sååååååååå! Jag har bokat ryanair till Sverige över jul, åker den 22. Har dock inte bokat någon hembiljett,,, det är ett senare projekt :P

Nu fick ni en liten kvick uppdatering, nu ska jag sova :P


Utmaning

Jag antar utmaningen som jag fick av Lotta, tänkte sysselsätta mig med det tills jag blir trött, jag har druckit alldeles för mycket te och ätit alldeles för många shortbread fingers. Allt jag behöver göra är att svara på dessa 50 frågor, efter det kommer ni veta allt om mig mohaha.

1. Hur gammal är du om fem år? 29 (hoppas det inte går allt för fort, HJÄLP!)

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Anne, min tyska bratwurst :P

3. Hur lång är du? 161 cm. Jag är en smurf, tre äpplen hög.

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Harry Potter and the half blood prince. Måste ju fräscha upp minnet inför världspremiären av the deathly hallows part 1 på fredag..

5. Vem ringde du senast? Jag ringde Graham som jobbar i transmission på mitt jobb. Haha ja det säger väl själv hur ofta jag ringer. Hallå, det finns ju facebook!?

6. Vem ringde dig senast? Min kära vän Tessan ringde mig på skype ikväll =)

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Hold on, jag måste hämta mobilen... Det senaste sms:et lyder "I just thought you could be abit more mature about it. Thought you was better than that" Jaaa alltså jag dumpade Mark för att jag kände att han inte var tillräckligt bra för mig, höhö.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Vill jag något snabbt så ringer jag, man får inte ut lika mycket information ur ett sms..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda. Alla skiljer sig väl nu för tiden?

10. När såg du senast din mamma? Hmmm.. jag tror jag skymtade henne i somras..

11. Vilken ögonfärg har du? Ljusgröna

12. När vaknade du i dag? 09.30

13. Vilken är din favoritjulsång? All I want for christmas is you

14. Vilken är din favoritplats? Åh hjälp, vilken svår fråga! Jag har hundra favoritplatser men tror jag måste säga Embankment, när jag ser Big Ben, House of Parliament, London Eye och Themsen känner jag mig levande.

15. Vilken plats föredrar du minst? Tunnelbanan under rusningstid (speciellt när man måste stå i klackar)

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Frågar ni mig den frågan?! Jag som byter planer lika snabbt som en orm ömsar skinn. Jag tror jag tröttnat på storstadslivet och flyttat till fårfarm på Irland.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Håriga armar under sängen som tar tag i dina ben när du ska hoppa upp i sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Jag skrattade åt mig själv som vanligt.. måste varit när jag i fredags råkade säga högt och tydligt "Say my name *****" till en av mina chefer.

19. Hur stor är din säng? Tillräckligt stor.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Vad är en bärbar? Jag har en laptop. En knätröja.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på situationen. Ibland är jag så full så jag somnar med både skor och jacka på. Ibland ligger jag naken i någons famn. Det förstnämnda händer oftare än det sistnämnda.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två + två, mina bröst räknas väl som kuddar?

23. Hur många landskap har du bott i? Två, Småland och Dalarna

24. Vilka städer har du bott i? Städer?! Jag är från landet! Förutom det har jag bott i Falun, Borlänge, London och Heilbronn.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? STRUMPOR! helst raggsockar.

 

26. Är du social? Ja, jag är ganska social men jag älskar nog mitt egna sällskap mest av allt!

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys i alla smaker!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Hallonkräm!

29. Tycker du om kinamat? Föredrar thai faktiskt =)

30. Tycker du om kaffe? Nä, usch och blä! Jag gillar cola light.

31. Vad dricker du till frukost? Te!

32. Sover du på någon särskild sida? Med näsan mot väggen.

33. Kan du spela poker? Jag kan spela klädpoker. Vem vill vara med?

34. Tycker du om att mysa? Dumma frågor kräver inga svar.

35. Är du en beroendemänniska? Beroende av vad? Jag är beroende av chai tea latte och shortbread fingers. Är det ett bra svar?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, eller känner å känner. Jag hade en klasskompis en gång i tiden som fyller år samma dag.

37. Vill du ha barn? Nej, jag klarar mig utan.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, norska, lite danska, lite tyska lite spanska, lite franska, lite italienska, lite arabiska.. haha jag är en sån där människa som kan lite fraser av alla språk. Jag kan beställa ett glass vitt på 6 språk. Det är allt jag behöver veta haha.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Att titta på havet och känna doften, men jag föredrar att simma i bassängen. Jag gillar inte saltvatten och jag är rädd för alger.

41. Vad spenderar du helst pengar på? Resor!

42. Äger du dyrbara smycken? Kan jag väl inte berätta? Vem vet, ni kanske kommer och gör inbrott hos mig.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Ensam mamma söker!!!!!

44. Kan du rulla med tungan? Japp.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Får jag säga mig själv?

46. Sover du med gosedjur? Det ligger en enorm tiger på sängen.

47. Vad har du för ringsignal? Keep on walking med Salem

48. Har du kvar klädesplagg från när du var liten? Nä, jag är för tjock för dom.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Jag sitter här i mitt supersexiga, röda nattlinne i satin ;)

50. Flirtar du mycket? Jag kan inte sluta flirta! Allra helst flirtar jag med personer jag inte borde flirta med så som andras pojkvänner och chefer.

 

Nu goda vänner är jag trött =)

 

 



Handtvätt

Varför i sjutton gubbar besvärar jag mig själv med att köpa kläder som kräver handtvätt? Det tar upp onödigt mycket av min tid.


Kläder med handtvättslapp borde förbjudas!

Just nu är jag i full färd med att färsöka förstå var fan London city airport ligger. Vart ligger den, någon som vet? Enligt hemsidan ligger den ett stenkast från Canary Wharf. Hur får en flyplats plats mellan alla stora skyskrapor? Jag ser inte ens några landningsbanor på google earth.. Landar flygplanen i Themsen? Jag ska åk dit nästa helg på utflykt.

På tal om utflykt så har jag och Anne spenderat denna regniga söndag på Science Museum, National history museum och Starbucks. Jag köpte en Gingerbread latte, varför inbillade jag mig att den skulle vara god? Den smakade ju kaffe! Nä tacka vet jag chai tea latte.
PANIK, jag måste smörja in mina händer med handkräm, de blev torra efter allt tvättmedel.


Jag bredvid isrinken utanför National history museum.


Anne banan!

Mot South Kensington

Nu drar jag, nytränad, nyduschad, nyäten och fräsch i osminkad till South Kensington för att möta upp Anne för museumbesök!


Stram knut för regniga latdagar!


Dear all

Gomorron på er alla! Jag bestämde mig för att inte ställa alarmet igår så att jag kunde sova ut och vakna helt utvilad. Att vakna 9.30 är ovanligt sent för mig. Tur att jag vaknade i tid så att jag inte skulle missa mitt boxningspass som börjar kl 11. Nu befarar jag dock att jag åt lite för mycket gröt, hoppas den hinner smälta någorlunda <---- (är det där ett ord?) innan det är dags att dra på boxhandskarna. Jag är jättepåverkad av vad jag äter innan träning, äter jag för nära inpå passet så känner jag mig alldeles tung, jag tränar hellre hungrig än mätt om jag får välja. Äter jag ett äpple innan tung träning känns det som att jag ska kräkas. Äter jag dåligt med mat dagen innan träning går det inte heller så bra. Igår åt jag pasta, jag äter kanske pasta 1 gång varannan vecka men jag borde äta det oftare för satan vilken energi jag får. Idag har jag en känsla av att jag kommer ge 110% på boxningen, tack vare pastan höhö. Summan av kardemumman är att det är viktigt att veta vad man borde och inte borde stoppa i sig i syfte att nå goda resultat med sin träning. Nu bjuder jag på lite Hampstead Heath bilder istället för att babbla ;)



Ser ni min lilla stuga där i buskagen?! Där vill jag bo, mitt i heathen :P




Jag hittade till Kenwood house när jag var ute på min promenad. Vackert! Vilken film har scener från den här platsen?

Hampstead Heath

Åh nu känner jag mig så där kär igen! 3 timmars promenad blev det bland höstlöven i Hampstead Heath, den parken är ENORM, massa små stigar överallt. Jag älskar att känna doften av fuktiga höstlöv. Jag är som en hund när jag befinner mig i en stor park, jag får spring i benen och blir allmänt lycklig. Kan man ens kalla Hampstead Heath för en park? Skog kanske passar bättre? Ända sedan jag bodde första gången i London har jag haft en liten förkärlek till Hampstead tack vare en guidad tur som jag och min vän Emma tog där. Ååå om jag ändå vore miljonär! Då hade jag köpt ett hus där utan tvekan. Promenaden avslutades med en Chai tea latte från Starbucks, den var extra god idag.







Om jag inte kan få ett hus i Hampstead så kan jag väl ändå få mig en liten bänk till min ära när jag har dött? "In memory of Lady Angelica Karlsson who loved the smell from the autumn leaves in this park"

Nu ska jag sippra i mig en kopp te och surfa runt lite! Kan hända att jag slänger upp lite mer bilder från min dag senare =)


Mot Hampstead

Fy tusan vad ni är elaka! Varför har ingen berättat för mig att jag bor endast 13 min från Hampstead Heath? Hade jag vetat det så hade jag ju åkt dit för längesedan, nu är jag riktigt besviken på er. I min värld finns bara tunnelbanekartan, varför har ingen sagt att overgrounden är mycket smidigare? Ni förtjänar fan inte att vara mina läsare längre ;)

Nu blir det lördagspromenad i Hampstead Heath! Älskar den parken! Jag tycker det är så otroligt skönt med lite egen tid emellanåt så denna dagen ska jag ägna åt mig själv och mitt egna välmående =)


13 minuter! Det är inte klokt vad nära jag bor! I Londonavstånd är det där lika med runt knuten :P

LÄNGTAR!!!!

Aaaaaaaa jag håller på att dö av längtan! Jag kan knappt bärga mig! Jag vill att det ska vara fredag nu! 6 more days to go. Kan ni gissa vad jag ska göra? Inte? Det är världspremiär för Harry Potter såklart era stollar! Jag sitter just nu samtidigt som jag äter lunch ochh ser på HP och halvblodsprinsen (eller jo jag har ju förstås en liten bloggpaus). Kände jag var tvungen att färska upp mitt minne lite. Det ska bli så spännande, jag kommer knappt ihåg vad som händer i sista boken. Nog pratat om Harry, nu ska vi prata om mig. Höhö jag skoja bara.

Veckan som gått har bestått av hittills 5 träningspass.
  • Tisdag - simmning
  • Onsdag - Body circuits
  • Torsdag - Body combat
  • Fredag - spinning
  • Lördag - Body pump
Nu när jag ser det så här så blir jag otroligt nöjd över att jag lyckades få till en bra och varierad träning. Bra jobbat! Jag tycker det är viktigt att variera träningen så att hela kroppen får arbeta, och hjärtat framför allt. Imorgon blir det boxning, bra avslut på en bra vecka =)


Bildbomb nummer 2

Gomorron! Laddar upp lite bilder samtidigt som jag äter min gröt tillsammans med mitt sura äpple.














Gå i ide

Näe jag har inte ens en bra anledning till att inte blogga, förutom att vintermörkret gör att jag helst vill gå i ide. Jag vill ha snö och en stjärnklar himmel! Tusan jag tror jag bor på fel plats på jorden. (ååå jag kom på i skrivande stund att jag hade shortbread fingers i köket så jag skuttade glatt ut till köket och hämtade två stycken) De är ju så jäkla goda! Hur som haver så händer det tyvärr inte så mycket just nu, jag jobbar, går till gymmet, äter, sover och så ser sedan alla veckodagarna ut :P Jag får ju mitt sociala liv på jobbet så jag har ju knappast behov att att träffa folk efteråt "lalalala"

Jag lovade er en liten bildbomb från Madrid häromsisten så håll nu i hatten och dra fram godispåsen för nu blir det åk av! (bäst att hämta fler shortbreads)


Spare som change please! Resan började ju bra. Först fick vi böta 35 pund på tåget till flygplatsen för att vi inte hade några giltiga biljetter, sedan höll vi på att missa flyget på grund av att vi var sugna på frukost på Starbucks, väl framme i Madrid fick vi sitta och vänta på Alfredo i all avighet på tunnelbanestationen. Livet som uteliggare varade dock inte länge.


Alfredo tog oss till den lokala matbutiken, där hängde grisarna på rad minsann. Vi tog oss en liten smakbit och fy fan rent ut sagt, jag har nog inte smakat något mer osmakligt. Dels kanske på grund av att köttet skärs direkt från benet, jag vill helst inte se en grisfot..


På kvällen blev det partaj! Jag var måttligt trött ska jag säga er. I London stänger nattklubbarna klockan 3, I Madrid går man ut klockan tre och kommer inte hem förrens kl 7. Kanske är därför de har siesta :P


Matadoren! På lördagen på min födelsedag besökte vi tjurarenan för en liten oktoberfest =) Eller STOR kanske jag borde säga!


Jag gillar inte öl så trots att jag är på ölfest så dricker jag vin, serverat i plastkopp.


Det blev en liten smutt enbart i syfte att få till en bra oktoberfestbild. Usch och tvi!


Bonitas!


Fyllebild hej och hå!


Det kommer fler bilder imorgon! Mina ögon håller på att slås igen nu känner jag! Vad jag ville säga med de här bilderna var att det var så otroligt kul att få träffa mina spanska vänner från min studietid i tyskland =)

Gonatt på er!

Härlig morgonjogg!

Jag började min morgon kl 05.30 på bästa möjliga sätt, jag började med en 30-minuters joggingrunda. Det var bara jag, mörkret, vinden och prasslande höstlöv. Har inte sprungit på ett bra tag så jag vart lite förvånad över hur lätt det kändes i benen, de bara flög fram trots min träningsvärk i rumpan från gårdagens boxercise. Ja nu undrar ni hur tusan man får träningsvärk i rumpan av att boxas men trust me man använder inte bara armmuskler i boxning ajajajajaj.

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att inte ha uppdaterat efter min resa till Madrid men i ärlighetens namn så tog det en vecka för mig att återhämta mig men nu är jag tillbaka på rätt spår igen =) Förra måndagen åkte jag till jobbet direkt från flygplatsen, sov inte en blund på hela natten då vi drog direkt från festen till flygplatsen. Jag var underbart trött den dagen med andra ord. När jag drog fram en red bull ur väskan sa min chef att ajdå det här kommer inte sluta bra..

Nu ska jag platta håret! Ikväll lovar jag att bjuda på lite bilder från Madrid =)


Är man i Spanien måste man ju givetvis ta bild med en palm ;) Men som ni kan se på min klädsel så var det ju inte direkt någon värme i Madrid!

RSS 2.0