Blogg listad på Bloggtoppen.se

Möte och åter möten

Jag får jobberbjudanden hela tiden men jag och rekryterarna får typ aldrig tag på mig, nu har jag försökt ringa jobberbjudandena jag fick igår man jisses vad alla sitter i möten så här på morgonkvisten och på eftermiddagen jobbar jag för fullt så då kan inte jag svara. Nu väntar jag på att dagens jobberbjudande ska ringa mig så jag har lagt min askassa mobil på fönsterbrädet så att jag får någon mottagning. Min mobil är inte så pålitlig så jag måste nog hitta en ny mobil och absolut inte köpa den i en turkkiosk och så kanske jag måste byta operatör från Lyca till Orange eller Virgin. Mycket som måste fixas! När jag har pratat med dagens jobberbjudande ska jag in till Picadilly Circus och springa upp på Janes kontor för att få ett papper så att jag kan öppna ett bankkonto och få min första lön =)


När jag var i Regents Park häromdan så plåtade jag massa blommor, vackert va?

Jariiiiibaaa!

Aaaaaaaaa jag döööör! Gick nyss in och kollade mailen. Två jobbmail, ett jobb från ett marknadsföringsföretag som försökt få tag på mig flera gånger men jag har tyvärr inte kunnat svara när jag varit på jobbet, de skrev att jag måste kontakta de så fort som möjligt för de stänger snart ansökningen. Fattar ni att de verkligen lägger ner massa tid på att kontakta mig? Jag som bara är en i mängden?! Eller är jag så jävla eftertraktad på marknaden? Åh herre gud, nu kommer det bästa! Jag har fått jobberbjudande att jobba för American Express, jag dööööör! Jag ska ringa dom imorgon men hoppa inte högt nu för jobbet kan vara i Brighton, eller så är det bara rekryteringsfirman som har huvudkontor där. Bara att få ett jobberbjudande från ett sånt företag är så jävla coolt! American Express på mitt cv, ja tack!


Jag har träffat min man

Vilken härlig dag jag haft idag! Jag har träffat min man, Mr Big Ben. Jag har varit i London över en vecka utan att tagit mig tid att träffa honom, idag var jag redo, jag kände att det var dags. Efter att spenderat timmar i Regents Park tillsammans med stora ankor och en bok så tog jag mod till mig och åkte till Embankment, strosade längs Themsen, och där var han. Lika ståtlig som jag tyckte när jag såg honom för första gången för nästan exakt fem år sedan. Det spratt till i kroppen på mig, fötterna lyfte från marken och alla problem som någonsin funnits i mitt liv försvann. Nu vet jag vad det är som gör att jag älskar London, det är Big Ben. För fem år sen bodde jag i Bexley och jobbade som aupair i en månad hos en familj som jag snabbt tröttnade på innan jag bytte till en familj i Notting Hill. Bexley ligger utanför London och jag kommer ihåg när jag skulle åka in till centrala London för första gången med tåget, jag kommer fortfarande ihåg när jag rullar in vid Tower Bridge och jag skymtar Big Ben långt borta, jag föll direkt. Hellst hade jag velat bo i klocktornet med råttorna.

Efter att ha beundrat min man så mötte jag upp Saga på Oxford Street för lite mat och shopping. Åh Saga har äntligen fått ett jobb, hon ska jobba på en bar =) Nu har livet löst sig för oss båda två och snart flyttar vi till nya flaten,, det ska bli så skönt med ett riktigt hem.




Ojoj vilken härlig sjöutsikt man har i Regents Park. Det är helt ofattbart att det kan finnas såna oaser i en storstad.


Bästa sällskapet någonsin


Världens godaste sallad från Pret a Manger med kräftstjärtar och avocado. Jag köpte en bok också som får mig att gråta.


Där står han, mannen i mitt liv <3

En ledig dag

Saga och Mario är på sjukhuset och gipsar om Marios ben så jag sitter i vårt lilla skyffe och äter frukost i lugn och ro. Jag är ledig idag så jag ska ägna dagen åt att springa runt och upptäcka London, eller iaf Regents Park. Åååå jag vill ha en bra bok och sen lägga mig i gräset och bara lata mig. Det låter som en plan va? Marios tre spanska vänner var här igår kväll, ohlalalala, jag har bokat in två av dom. Me gusta los pollas espanoles haha. Om jag tröttnar på Regents Park så ska jag sätta mig vid ett gathörn på Marylbone street och titta på ferraribilar, igår såg jag tre stycken. Jag går igång på motorljudet förstår ni. I den ena ferrarin satt två snubbar och visslade på mig men de var tyvärr inte min cup of tea, de var några nyanser för mörka och det går jag inte igång på. Fan, jag borde ringa Jane min agent och se hur vi ska göra med mitt bankkonto, måste ju ha ett nu för jag misstänker att jag ska ha lön idag..

Oh well, gå ut och njut av solen allihopa för det ska jag göra!


En pojkig 90talistkropp mohah

Vilken jävla resa

Jag är glad över att vi inte gick till the Scandinavian Party igår, jag hade inte överlevt dagen. Jag har bra nyheter att dela med mig förresten! Jag och Saga var och tittade på lägenheten igår, ena killen som vi ska bo med visade runt i lägenheten och babblade som fan,, nya zeländare är fan svåra att förstå :P Den andra killen vi ska bo med är australiensare fast han var på Glastonbury festivalen så honom träffade vi tyvär inte. Vi älskar lägenheten trots att våra rum är i minsta lag. MEN vi har en stor TV i vardagsrummet och världens skönaste soffor ;) Vi får troligtvis flytta in i slutet på veckan. Fy fan vad kul det ska bli!!!!! PARTY!!!! hehe han snubben älskade verkligen oss så det var ingen tvekan om saken att vi skulle få flytta in.

Jo saken var den att i morse när jag skulle till jobbet gick det ingen Bakerloo line till Harrow and Wealdstone så jag var tvungen att åka National Rail till Harrow on the hill vilket ligger cirka 20 min promenad från mitt jobb och jag har ingen aning om vilken väg jag ska gå så jag sprang till närmsta taxi, skriker hysteriskt, kör mig till den stora Tesco (jag vet inte vart gatan heter där jag jobbar), kör fort som fan! Jag vägrar komma försent till jobbet på grund av att de väljer att reparera tunnelbanespår på helgerna. Men jag hann gått och väl. Dagen gick smärtfritt så jag var på toppenhumör när jag lämnade jobbet. Gick till Harrow and Wealdstone för att se hur jag skulle kunna transportera mig hem, hoppade på ett overground tåg som jag trodde skulle ta mig till Euston, det tåget tog mig i en cirkel. Jag hamnade på Harrow and Wealdstone igen för att jag missade hoppa av. Till råga på allt så kräktes en full kille på tåget. Han försökte dränka sina sorger i alkohol. Hela England gråter fan idag, jag har sett killar med tårar i ögonen på tunnelbanan. England förlorade mot Tyskland.. ledsamt.. Jag tog det kloka beslutet att ta en buss istället, jag hamnade långt ute i Edgware, fick ta tunnelbanan där ifrån och byta två gånger för att komma hem till Baker Street. Haha jaaa, vafan vilken dag alltså :P Men jag är nog fan lika glad för det!

Gomorron!

Gomorron på er era fulla midsommardårar! Vissa har ett jobb att sköta även på helgen, inte lätt att jobba på projekt med strikta deadlines inte. Så medans alla andra svenskar sitter i Hyde Park och dricker vin o äter jordgubbar så sitter jag på en stol framför datorn i Harrow. Det börjar bli dags för mig att gå till tuben och rulla ut mot förorten, jag skulle dock inte vilja påstå att jag är så pigg. Hur mycket går det att sova när man har en snarkande, spansk 90-talist med brutet ben bredvid sig i sängen? Ingenting. Det får bli en stor fet kopp te på stationen. Ikväll blir det Scandinavian Party! Yay! Cioa bellas!


I am progressing

Har nyss tryckt i mig en riktig brittisk måltid, scrambeld egg, toast och korv, lovely. Det går framåt med min slovak på jobbet, idag frågade jag efter hans namn, han heter Mikael. Nästa steg är att fråga efter hans nummer. Eller borde jag först ta reda på vad han gör när han inte jobbar förutom att spela trummor så att jag kanske kan luska fram om han hänger med sin flickvän. Gör han inte det så kanske han är tillgänglig. Jag ska ha honom, så är det bara! Om han är snygg? njaa inte så värst, men jag gillar halvfula killar. Nä okej, han är inte ful, han är duglig ;) Nog pratat om min framtida man. Efter jobbet när jag slog på mobilen hade jag fått ett röstmeddelande av en Patrick från London marketing service,, de vill verkligen att jag ska komma på intervju för nu har de ringt flera gånger då jag inte kan svara. Jag ska ringa honom på måndag och hoppas på det bästa =)

Nu ska vi dricka lite vin och umgås här i vår lilla stuga!


Hur skulle Miakel kunna tacka nej till mig så snygg som jag är?

In da taxi

Yay! Nu är vi i vår lilla flat på 1 kvadratmeter... eller okej lite större är den. Jag och Saga har varit på Tesco och inhandlat mat så nu står hon och lagar köttfärssås till La Familia, till dessert blir det brittiska jordgubbar och grädde som jag ska vispa med gaffel haha. Internet suger men jag hade knappast föväntat mig nåt bättre,, engelsk kvalitet förstås. Vårat lilla rum är också engelsk standard förstås ;)


Så här lycklig var Saga när vi lämnade vandrarhemmet. Det där vandrarhemmet var inte det fräschaste. Bed bugs! Sänglöss, jag skojar inte, jag har hela kroppen full med bett så nu har jag smörjt in mig med kortison som söta Saga som numera heter Fairytale har försett mig med :)


Super Mario with the cricks, he brooke his leg in Hyde park. Mr Clumsy! haha


Hela taxin var full med vår packning :P

Nu blir det mat!!!!

Trevlig Midsommar!

Little frogs, little frogs are funny to see, no ears, no ears, no tails have they, koakakakoakakakakoakakakakaka! Jag hade glömt bort att det var midsommar idag! Och här sitter jag i ett soligt London, första gången på länge jag inte är med om en regnig midsommar :P Men nej, jag ska inte fira midsommar, jag ska jobba. Jag ska jobba på midsommar utan OB?! Borde jag be om extra pengar eller borde jag ta seden dit jag kommer(?!) Nä skämt åsido, det blir nog lite midsommarfirande imorgon efter jobbet. Idag ska jag ringa och intervjua svenska konsumenter, vem vill svara på massa frågor när det är midsommar? Jag är förberedd på att få X antal avhyvlingar idag. Dumma jävla Market Researcher :P

Snart bär det av till Baker Street, jag ska lätt ta en springtur i Regents Park ikväll!


Jag saknar Alexander!!!!!

Fan vad slarvig jag är

Satte mig ner i sängen med datorn för att rensa mailen, fan jag borde vara mer uppmärksam märkte jag. Jag kan ha gått minste om ett asbra marknadsföringsjobb och ett mediajobb tack vare att jag inte kollar igenom mailen så noga. Jag ska iaf försöka ringa imorgon och se om erbjudandena fortfarande finns kvar. Det är helt sinnes att jag får så många jobberbjudanden. Tänk hur många det måste vara som söker så väljer de just mig. Det känns som en riktig ära måste jag erkänna. Jag är en lycklig jävel jag =)

Jag har ändrade planer förresten! Flyttar ut från vandrarhemmet imorgon. Jag, Saga och SuperMario flyttar till en lägenhet på Baker Street imorgon istället. Vi ska bo där en vecka. Alternativt ska även Saga och SuperMario flytta in i samma flat som mig i Willseden Green. PARTYYY haha.

Nu kära vänner ska jag sova, måste checka ut kl 10 imorgon, sedan bär det av till Baker Street med taxi.

haha vafan skrev inte jag gonatt i förra inlägget? Aja gonatt igen.

Jag skulle kunna döda...

för en liten laxfilé eller något som är mat. Har nyss pressat ner en tallrik osaltad gröt med blåbär, sitter i en skrikig matsal och typ svettas. Nu är jag trött på vandrarhem! Jag vill ha mitt egna rum där jag kan stänga dörren om mig och bläddra i en bra bok eller bara stirra i taket och lyssna på musik. Jag flyttar ut härifrån på lördag. Jag, Saga och SuperMario ska hyra en lägenhet på Baker Street för en vecka,, ska jag flytta in hos australiensaren 3 juli så måste jag ju ha tak över huvudet tills dess =)

Jobbet idag var inte så händelserikt, jag lärde mig att Tälje energi är ett jävligt bra elbolag och att det finns bittra människor. Träffade världens trevligaste slovak på jobbet, han är trummis, kan inte sjunga, är 26 år, bor i East Acton, har bott i London 5 år och Slovakien slog ut Italien idag. Vet ni vad jag ville säga med det här? Jo, att jag är en jävligt bra lyssnare. Jag vet dock inte om jag var en bra intervjuare, jag glömde fråga vad han hette... Vi snackade fotboll, kommunism och småskit. Det är så man fördröjer lite dötid på mitt jobb :P
Jag funderar på att dra mig tillbaka och lägga mig tidigt idag. Jag är jättesugen på att sträcka ut benen på en springtur i Hyde Park imorgon när jag vaknar.

Gonatt!

Jag är inte till salu

Men fy fan, ser jag ut som ett luder eller? Det dundrade in en turkkille på rummet nyss och skruvade dit något i fönstret. Han ställde 100 frågor, jag var tillochmed tvungen att ljuga om att jag har en pojkvän i Sverige som kommer om 2 veckor. Men trots det frågande han om jag vill flytta in hos honom i ealing i utbyte mot att jag lär honom engelska. Kommer aldrig hända. Sedan tänkte han erbjuda mig pengar för en kyss, är han knäpp eller? Slisko! På söndag ska jag kolla på ett rum i en flat i Willesden Green som ligger i zon 2 nordvästra London. Det bor australiensare och kiwi i lägenheten, allt jag önskar liksom. Just nu bryr jag mig inte så mycket om hur lägenheten ser ut, nu har jag bara som krav att det måste bo minst 1 australiensare i lägenheten, haha jag kanske borde flytta till Sidney istället? I annonsen hade de skrivit att de inte vill ha några weirdos, ingen som sitter och häckar på rummet, ingen som inte säger hej när man kommer innanför dörren. Gött med sociala människor, och se gillar de att dricka öl och gå på puben. Jag kommer stortrivas!

Börjar jobba kl 4 idag och jag känner att det börjar bli dags för lunch nu.


Jag känner flytet

Det tar på krafterna att lära sig ett nytt jobb, just därför har jag inte bloggat +att jag föredrar vin och trevligt sällskap före datorn. Nu när jag har vänner liksom haha. Igår var första dagen på jobbet. Vill ni veta exakt hur viktig jag kände mig när jag satt på tunnelbanan tillsammans med alla affärsmän i kostym? Obeskrivligt viktig. Att jobba som market researcher är spännande på sitt sätt. Jag jobbar på ett franskt företag där jag gör undersökningar åt olika företag. Just nu håller vi på med ett projekt åt The European Commission. Spännande va? Som sagt så ska jag ju bara jobba på det här företaget i en månad (beroende på om det dyker upp andra projekt) och vet ni vad?! Nyss när jag kollade mailen så har jag fått två mail om intervjuförfrågan... Jag fick ett mail som kunde vara den bästa inkörsporten någonsin från London Marketing Services,, kolla in den här webbsidan! http://www.londonmarketingservices.com/ Just nu jobbar jag ute i zon 5, känns lite drygt faktiskt att behöva åka närmre en timma för att komma till jobbet. Det hade varit gött med ett kontor i zon 1 =) Jag ska ringa imorgon och se vad de kan erbjuda mig. De skrev i mailet att de gillar mitt CV, min utbildning (stort tack till Högskolan Dalarna) och mina ambitioner,, haha yes jag har skrivit i mina career objectives att jag ska bli Marketing Manager. Vi får se vad de säger imorgon när jag ringer!

Det börjar bli dags för mig att leta boende också.. kan ju inte bo på vandrarhem i all evighet. Men satan vad roligt folk man träffar! Åh jag gillade mina tyska killar som jag delade rum med, de flyttade ut idag *snyft*. Tur att det finns facebook!

Nu ska jag nog fan gå till toaletten och sedan slösurfa lite!


Vandrarhemmet faller nog fan ihop snart

Bara en liten fundering...

Hur kommer det sig att fransmän, spanjorer och italienare kan dricka chokladmjölk, äta kalaspuffar, pannkakor och vitt bröd till frukost utan att bli feta? Vi svenskar skulle ju bli smällfeta av det där.. eller?

En stor fet kopp SVART te

Jag som var så vuxen och drog mig undan från socialiserandet redan vid 23.30 lyckades inte somna och när jag väl somnade var det ingen djupsömn direkt. Det ska bli så spännande att åka till nya jobbet! Fast lite läskigt är det också, första dagen på ett nytt jobb ska vara jobbig, den ska vara så hemsk så att när man kommer hem bryter man ihop i tårar. Man ska ju känna att man lever liksom :P På grund av min sömnbrist sitter jag i matsalen och sipprar på en stor fet kopp svart te för att få upp ögonlocken. Det kanske inte är nervositeten inför jobbet som gjorde att jag inte kan sova, det kanske är för att jag har en 90talist i rummet.. alla vet ju hur mycket jag älskar 90talister?! Som om inte det vore nog så är han ju tysk också, jag älskar tyskar mer än nåt annat, näst rabarberkräm som Pippi Långstrump skulle säga. Min gröt smakar klister idag, de här havregrynen är verkligen krossade. Någon som kan skicka ner en förpackning AXA?


Önska mig lycka till på jobbet! Market Research here we go! Haha jag älskar koppen..

Jag älskar London

Men jaaa jag var ju tvungen att fira mitt nya jobb med en flaska vitt såklart. Efter lite pokerspelande med mina tyska vänner tänkte jag gå och lägga mig men jag hittade en italiensk kille istället och vet ni vad jag hittade mer?! En svensk tjej från Uppsala! Vi gick till tesco och köpte vin, satte oss på trappen och snackade om allt och inget. Vi har kommit underfund med att fransmän har sexiga läppar :P Men nu kära vänner måste jag sova! Nya jobbet imorgon as you know ;)

Jag har fått jobb!!!!

Hur många dagar har jag bott i London?! 3 dagar mina damer och herrar. Gissa vem som har fått jobb? Jag givetvis :P Jag ringde min rekryterare och hon bjöd in mig på intervju med väldigt short notice. Det var ingen riktig intervju, har man ett sånt bra CV som jag så behöver man ingen intervju ;) Jag fyllde i lite papper om skatt och grejer. Imorgon börjar jag som Marketing Researcher på ett företag i Harrow, norra London.  Jobbet är dock bara ett temporärt jobb jag ska jobba med detta projekt i en månad, men hey det är en bra början och jag är överlycklig! Just nu sitter jag med mina tyska vänner och socialiserar lite så jag måste avrunda här!

Iiiiiiiii, glädjetjut. Nu ska jag bara hitta nånstans och bo. Min rekryterare ska hjälpa mig fixa ett bankkonto för sånt kan vara lite tricky i England.. 

Jag trodde jag prutade

Igår skulle jag låsa upp min gamla mobil, den är låst till mitt sim-kort så jag gick till ett sånt där arabställe som låser upp telefoner. Jag glider in med min mobil i högsta hugg och ber snubben bakom disken att låsa upp mobilen. Han ber mig komma tillbaka om 20 minuter så ska det vara klart, satte mig i Hyde Park och tittade på ekorrarna, gick tillbaka, fick till svar "Darling" kom tillbaka om 30 minuter, gick till Witleys shoppingcenter och inhandlade en skjorta, kom tillbaka och mobilen va fortfarande inte klar. Till att börja med så kallar man inte mig för darling, speciellt inte om man är afghan, äger en troligtivs illegal filmuthyrningsshop och dessutom har en gul finne på hakan. Då får man heller inte försöka bjuda ut mig på date, man får inte säga att man tycker om mig, man får inte säga att jag har en snygg kropp, man får inte erbjuda mig jobb i hans skitiga, illegala handel, man får helt enkelt inte titta åt mitt håll. Nu ska jag komma till saken.. min mobil gick inte att låsa upp. Han erbjöd sig att sälja en telefon till ett mycket bra pris (i såna butiker har de allt), jag ville ha den absolut billigaste skitmobilen. Du får den här för £40,, aldrig i livet sa jag, £20. No no no £30. Nej nej nej £20.. okej I give it to u for £25. Ett simkort skulle jag ha också.. det här är jättebra säger han och ger mig ett sim från Lycamobile, det är tillochmed påladdat med £15. Perfect sa jag, så vad blir dealen? £40 eftersom det är £15 på koret.. jajajaja jag tar den. Bra deal, eller hur? Ända tills jag några timmar senare skulle kolla saldot och upptäckte att det bara var £6 på kortet. Afghanjävel. Det ärsta av allt var att han tog mitt nummer..


Jag har hans nummer också,, han fick den stora äran att heta "svara inte"





Aldrig i världshistorien att jag kommer svara!


Snabb update

haha jag måste bara ge en snabb update angående snubben på överslafen. Det är tydligen inte bara jag som tycker han är ett freak. Idag fick jag och freaket sällskap av två nya rumsvänner. Två tyskar från Köln (snygga dessutom). Tyskarna kom nyss in på rummet och berättade att freaket hade legat på sängen, druckit cider och kollat i porrtidningar haha. Jag sa ju att han var läskig! Han hade berättat för tyskarna att han bott ute på gatan hela vintern. Sofia, sa jag inte att han var en uteliggare?! Han har även hunnit berätta för dom att jag inte vill ha ett förhållande. Konstig människa det där!


fattar ni att han ligger och runkar ovanför mitt huvud?! bläää

Välkommen till samlingen

Den där duschen var den skönaste på länge (och den första på länge). Jag tror det var mina nya hårprodukter som jag inhandlade idag på Superdrug som gav den där lilla extra sköna känslan. Det finns mängder av produkter till ansiktet som motverkar rynkor och för tidigt åldrande.. självklart har jag antirynkkräm. Men idag har jag utvidgat mitt sortiment. Min pro age deodorant fick två vänner. Härmed vill jag välkomna mina nya hårvårdsprodukter till pro age samlingen.


deodoranten gör så att man inte får rynkor i armhålorna. Schampot och balsamet gör så att håret inte blir rynkigt, med andra ord motverkar lockar. Nä skämt åsido, de gör så att man slipper gråa hår.. eller kanske inte.. På tal om hår så har jag gått runt med värsta baluppsättningen idag. Jag har haft håret uppslängt i en knut i flera dagar nu vilket resulterade i att mitt hår blev jättelockigt. Tre hårnålar var allt som behövdes till min balfrisyr. Det är därför jag fått så många ragg idag, haha. Berättar mer om det sen :P

Min middag

Vad är grejen med folk som inte fattar när man absolut inte vill prata?! Snubben på överslafen är ett extremfall av socialt handikapp. Kan han inte fatta att jag gett honom fetdissen? Han har frågat tusen gånger om jag har pojkvän, NEJ NEJ NEJ har jag sagt, då kommer följdfrågan, Vill du inte ha pojkvän? NEJ NEJ och åter NEJ, I love being single. Då börjar han muttra om att han längtar efter att hitta den rätta och slå sig till ro med. Lilla gubben, jag tror inte på att det finns nån för alla och du hamnar garanterat i det facket. Det har varit en händelserik dag så nu behöver jag en lång, varm dusch för att varva ner. Haha jag har inte duschat sen jag kom hit, jag vägrar köpa en skitig handduk i receptionen för £6. Jag har varit på Primark på Oxford Street och inhandlat en ny och fräsch handduk istället :P Ni kan räkna med fler inlägg idag, jag ska bara duscha av mig lite tunnelbanedamm och spola ner irritationerna i avloppet så att de rinner ut lång borta i Plumstead.

Jag tror jag vet vad det är som gör att jag blir så trött, det är min näringsfattiga mat..


Om jag inte dör av svält ska jag börja tro på Gud..

DUSCH!


Fairytale of New York

Det är juli och jag sitter och lyssnar på en julsång.. Men den här låten är så bra så den får man lyssna på året runt. Eller hur?


Breakfast at Tiffanys

Njaaa kanske ingen frukost på Tiffanys direkt, men frukost på ett budgethostel. Brittiska jordgubbar och te, shit vad engelsk jag är. Alltså den där snubben på överslafen börjar gå mig på nerverna. Just nu sitter han upp i sängen och snarkar. Tur för mig att han drar i morgon. Jag tror han är en lögnare dessutom.. Han säger att han är från London. Jag har inte tänkt på det sen han sa det. Men nu vet jag. Varför ligger han på vandrarhem om han nu bor i London?! Och varför har han ingen London accent? Han har inte ens en brittisk accent. Jag tror snubben på överslafen är en rymmling från ett mentalsjukhus, typ ett mytomansjukhus eller nåt. Och han luktar fortfarande svett. Det här är fan inte okej alltså. Nu ska jag surfa lite (måste ju passa på när jag betalat £15 för en vecka) sedan ska jag springa ner till 3 på Queensway och införskaffa mig ett sim kort.


Min stadiga frukost! Planen var att köpa havregryn på Tesco så att jag kunde göra gröt men vafan de öppnade j inte förrens kl 12 och på Marks & Spencer hade de inga havregryn (!?)


The retard.. jag tog en smygbild i spegeln haha. Kan ni förstå hur en sån där ens vågar fråga mig om en date? gahh


All the lonely hearts in London..

När man bor i London har man en viss skyldighet till att lyssna på Robbie Williams åtminstone en gång per dag. Supreme är min favorit just nu.


All the handsome men are gay.. Är det verkligen så?

Nu ska jag sova för imorgon ska jag fortsätta mitt sökande :) Enda nackdelen med att vara akademiskt utbildad är att man är överkvalificerad till en del jobb. Kanske måste justera mitt CV lite?! Skriva att jag är korkad eller nåt :P Engelskt nummer ska jag skaffa imorgon också. Shit nu måste jag sluta knappra innan de små kinestjejerna vändit och vridit sig till döds i sängarna..

4 år senare

Kommer ni ihåg den tiden då vi surfade på modem? Den tiden då man inte kunde prata i telefon samtidigt som man var uppkopplad. Långsamt gick det till råga på allt. Sverige har världens bästa uppkopplingshastighet så jag kanske borde vänja mig vid att jag flyttat till ett mindre utvecklat informationsland?! Tur att jag är världens mest tålmodiga människa som inte har något emot att webbäsaren tänker. Oh well..

Det känns inte som att det var 4 år sen som jag bodde här. Det känns som att jag aldrig varit iväg, eller typ varit hemma i Sverige på jullov. Konstig känsla det där. Här har jag gått och målat upp värsta bilden av hur spännande London är och att det ska bli kul med lite nytt. Nu känns det här snarare som världens mest naturliga grej. Svårt att förklara,, och nej tro inte att jag är besviken, jag älskar fortfarande London. MEN det kommer bli skönt sen när jag har ett jobb och ett riktigt boende. Först då kommer jag kunna njuta av allt. Jag längtar tills på måndag då jag ska träffa rekryterare!

Alltså, fan den där killen som ville bjuda ut mig på date sitter på golvet, stirrar på mig, luktar svett och försöker prata med mig trots att jag är fullt upptagen med att knappra på datorn. Looser. Vad är grejen med loosers som försöker stöta på mig? Ser de inte att jag är världens snyggaste människa? En mörk kille med rastafarifläter ville ut och ta en drink med mig. Jag sa maybe för att vara trevlig,, då blev han arg och sa att jag borde vara ärlig.. jaja sa jag och tackade bestämt nej till en drink. Jag blir så matt.


Jag var ute på promenad idag.. Jag besökta mina gamla hoods. Jag bodde på denna gatan för 4 år sen =)


En staty på min pojkvän.. Jag tog en riktig långpromenad, genom Notting Hill, Portobello Road och Hyde Park. LOVELY!


Jag är så lång att jag slår huvudet i överslafen. Jag var tvungen att ta en bild på mig själv. Unge Herr Daniel tyckte det var för lite bilder på mig haha

Nu ska jag surfa vidare på mitt sega internet!


Hello London!

Jag har sprungit runt på Oxford Street och letat efter adapter, jag glömde dock att Oxford Street specialiserat sig på enbart kläder. Min sladd till datorn passade inte i den adaptern jag hade, kontakten var för stor för hålen. Men som ni kanske märker så har jag hittat en adapter nu, jag sprang in på Rymans vid Piccadilly Circus, grabbarna bakom kassan räddade min dag. Nu är jag en adapter rikare och £5 fattigare (vilket klipp).

Resan igår gick bra! Tessan checkade in mig när jag kom till Arlanda och hon följde mig hela vägen in på planet :P Vilken utomordentligt bra service British Airways erbjuder. Landade på Heathrow vid 22.45, tog tunnelbanan heela vägen från zon 6 till zon 1. Det tar tid.. Letade upp vandrarhemmet som jag visserligen inte behövde leta efter länge och yes detta vandrarhemmet gör skäl för sitt pris. Jag tror det faller ihop snart haha. Jag hade bokat för en sovsal för 10 men hamnade i 1 rum för 4. Killen på överslafen har bjudit ut mig på date ikväll. Tack men nej tack. Jag har verkligen inte tid för sånt strunt just nu :P Nu ska jag ägna resten av kvällen med att söka jobb =)




Jaa alltså standarden i England kanske inte är den bästa. En sån här toalett hade nog inte ens varit tillåten på ett budget hostel i Sverige.. Eller?

Kolla in spolknappen! JUH!


På väg mot Arlanda

Väderprognosen är inte lika blåsig längre så jag slipper förhoppningsvis turmultet uppe i skyn. Det spelar ingen roll hur ofta jag än är ute och flyger, jag tycker inte om det mer för det. Tur att det bara tar två timmar till London =) Farmor och Farfar vinkade av mig på stationen i Jönköping och nu sitter jag på bussen till Stockholm. Uppkopplingen fungerar bättre än aldrig förr på Swebus. Jag tycker SJ också borde ha gratis internet, snåla jävlar. Jag kan erkänna att jag var lite nervös i morse och tänkte, skjut mig vad har jag gett mig in på?! MEN, tro mig, den känslan finns inte längre. För er som inte vet flyttar jag till London med en liten reskassa, inget jobb men ett billigt vandrarhem som får duga som temporärt boende tills jag hittat jobb. Jag älskar äventyr =) Och framförallt älskar jag London över allt annat. Tessan ringde nyss, hon jobbar på Arlanda och hon ska checka in mig och lodsa mig hela vägen till planet, haha. Min blogg säger att jag är i Norrköping nu, kan stämma kanske.. Live Feejit är den bästa applikationen någonsin, den talar om vart läsarna kommer ifrån. Den är dock inte alltid så precis, den säger Tranås när man är i Gränna så det kan hända att jag är i Linköping och inte Norrköping. Kära vänner, nu måste jag sluta svamla.




Jag och Alexander i webcamen i morse. Jesus Christ vad jag kommer sakna honom! Haha jag kanske borde tagit honom som handbagage..

Nu ska jag spotifya, läsa aftonbladet och kolla mailen (och läsa Blondinbellas blogg)

Nu börjar vi

Perfekt väder för att sitta på en buss hela vägen upp till Arlanda. Yes, jag ska åka Swebus, bättre priser, bättre förbindelser, gratis uppkoppling till internet. Där har ni anledningarna till varför jag väljer Swebus framför SJ. Just det ja, vädret var det.. det blåser orkanvindar och solen har gömt sig där ingen ser den. Jag hoppas dock på att det är vindstilla på Arlanda, jag vill inte veta av någon turbulens när jag lyfter. Dagen till ära flyger jag inte Ryanair, jag flyger British Airways. Ryanair är bra när man bokar minst en månad i förväg och när man bara ska flyga med handbagage. Man betalar nämligen för den incheckade väskan och man får bara ha 15 kg. Till råga på allt så måste man ta sig till en flygplats som ligger gärna 10 mil från närmsta stad, gärna där det inte ens finns täckning på mobilen. Med BA får man minsann ha 23 kg i bagaget. Min väska väger 23, perfekt! Första gången jag vägde den igår så låg den på 10, kg, herre gud tänkte jag, nu ska här packas. Då åker all småskit ner, typ som hårnålar och sånt, helt plötsligt så dubblade den sin vikt. Varför jag inte lägger ner hårnålarna i handbagaget där jag kan slänga i X antal kg? Jo man vet ju aldrig nu för tiden hur det är med alla regler, jag vill ju inte bli stoppad för olovligt innehåll i väskan. Kan en pincett mörda folk så kan en hårnål det. Nu ska jag hoppa in i duschen och vara lite effektiv!


Iskalla Vättern 

RSS 2.0