Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bröllop

Stressa, stressa, stressa i mig frulle! Idag stundas det bröllop, jag ska vara där på första parkett. Good luch chuck, då kanske jag borde varit ute i god tid tillsammans med camparna för att få mig en bra spot. Min vän Camilla skickade ett sms till mig 20 minuter innan mitt eget alarm tjöt om att hon skulle snart bege sig, herre jösses tänkte jag och snoozade i 40 minuter. Hur ska ni se på bröllopet idag?

Hej =)

Hej mina kära vänner, vad har ni för er en kväll som denna? Jag är nyss hemkommen från ett punch pass på gymmet, jag har boxat tills mina armar gick av på mitten så nu måste jag sjukskriva mig fram till midsommar. Det är bara en dag kvar på denna veckan, vi i England är lyckliga jäklar minsann. Bank holiday på fredag på grund av kungligt bröllop, mitt ex ska gifta sig, tro det eller ej liksom. På måndag är det bank holiday, varför? Inte för att jag klagar över all ledighet men det skulle ju vara kul att veta :P Enda nackdelen med all denna ledighet är att jag måste jobba rumpan av mig på jobbet, det är så mycket som ska göras nu speciellt när hockey-VM börjar sändas på lördag, hujedamig.

Nu håller jag på att dö av hunger så jag ska smälla i mig två wraps med tacokryddad köttfärs, vitlök och svamp i. Enkelt och gott =)

Kram på  er goingar!

Vin tralallalala

Vad bättre kan man fira en bank holiday än med massa shopping och vin med min kära vän som nyss återkommit från en påsk i Sälen? Såg nyss en kommentar från en anonym om att en bra blogg som min inte borde ha två månaders uppehåll,, jag håller helt med. Från och med nu blir det fan minst tre inlägg per dag (sanna mina ord). Dock måste jag sova ruset av mig nu så jag orkar med en lång jobbvecka (tre lååååånngggaa dagar). Tack William och Kate för att ni gö rmin vecka kort. Godnatt.

Påskdagen

Easter Sunday? Vad är det för jävla påhitt? Årets rödaste dag eller vad? Jag har traskat runt land och rike för att hitta gravad lax.. eller ja nu kanske jag överdrev en liten smula men fan det var näst intill omöjligt att hitta en öppen mataffär som skulle kunna tänkas att ha gravad lax. Jag började min laxletarjakt på Holloway road där både Morrisons och Waitrose var stängt, tog bussen till Highbury & Islington, Tescos var stängt, men vafan tänkte jag fortfarande lika glad i hågen, tog tuben till Queensway, ingen mataffär så långt ögat kunde nå och nu känner jag att denna långa mening borde ha en punkt. Gick i det soliga vädret till Notting Hill gate, nu började jag bli hungrig och lite smågrinig, vandrade förbi ett mörkt och igenbommat Tesco, såg en man med en påse från M&S, jariiibaa tänkte jag högt för mig själv och började småspringa. Kosta vad det kosta vill men gravad lax ska jag iaf ha och jovisst fick jag det. Gick med min lilla matkasse och satte mig i Kensington Gardens, smällde i mig hela förpackningen med lax tillsammans med en bagel och en bönsallad. Jag kanske överdrev min konsumtion en gnutta men ack så gott det var.

Nog pratat om lax. Det har varit en alldeles underbar dag, satt i parken i flera timmar, strosade genom Hyde Park och zicksackade mellan sol-lapare och småbarn, en liten pojk halkade ner i Serpentinen, jag visste inte om det var läge att skratta så jag stannade och låtsades ta bilder på ankorna. Gick vidare mot Oxford Street, köpte en Chai tea latte på Starbucks och strosade genom Mayfair. Jag är i harmoni med mig själv, jag älskar allt just nu. Resten av kvällen ska jag tillbringa tillsammans med en förpackning jordgubbar och Big Brothers live sänding. Hoppas ni haft en lika underbar dag som mig!






Gravad lax ja tack

Alltså nu är jag så där fasligt sugen på gravad lax, ända sedan jag skrev om IKEA och gravad lax igår har jag haft ett begär som jag snarast måste tillfredsställa. Jag förtjänar fan lite dyr, gravad lax nu efter mitt morgonpass på gymmet. Det blev body pump, 30 min löpband avslutat med bastu och en kall dusch.. ja vafan det fanns inget varmvatten på gymmet idag, ve och fasa. Eftersom jag var i Hampstead Heath igår och chillade så tänkte jag spica till det lite idag med att åka till Hyde Park, jag behöver lite stim och stoj. Nu kanske ni tror att jag inte har några vänner eftersom jag spenderar påsken för mig själv, jag känner att jag måste försvara mig. Samtliga mina vänner är bortresta, hos familjen eller med pojkvännen, alla mina vänner har pojkvän, tvi vale säger jag bara, var är alla självständiga kvinnor?! Nähäpp kära vänner, nu ska jag kissa och sen kila iväg på laxjakt.


Bilden har inget med inlägget att göra ,tänkte bara att det såg så tomt ut utan bild. Jag vid Vättern förra våren, ganska exakt ett år sen misstänker jag. Jag tror mina bröst krympt sen dess till råga på allt..


Blixtar och dunder

Thunder, liiiiightniiing!!! Håll i hatten vilket åskoväder, jag är så rädd så jag skakar som ett litet löv. Är nyss hemkommen från IKEA, jag behövde inte få dåligt samvete för att jag strosade inomhus iochmed att vädret växlade en aningen. Det blev ingen gravad lax, det blev köttbullar och en står fet delikatoboll till dessert. Till dessert fick jag även en ammande mamma som tyckte det var lämpligt att slänga upp tuttarna på matbordet, nä tvi vale säger jag bara. Nu ska jag städa mitt rum och bädda rent med mina nya lakan jag köpte.

Tjipp och hej!

Nu är det vår tralalalala

Skoja inte att det är svettvarmt ute! Jag har varit ute och traskat sen klockan halv 11 i morse. En härlig vinbakfylla och med gårdagens smink snörade jag på mig jogginskorna och slängde på mig solbrillorna för en promenad i det sköna vädret. Jag gick till Hampstead Heath, jajamensan jag har gångavstånd dit nu för tiden, upp för backen och genom Highgate Village och jag har mer eller mindre hela parken framför mig. Jag älskar att bo i norra London. Jag har inte uppdaterat på en halv evighet, jag ber så hjärtligt mycket om ursäkt, men nu känner jag att det är bannemig tid att ta tag i det. Jag flyttade för ett par veckor sen, jag behöver prylar till mitt nya boende, typ förvaringsprylar och annat smått och gott. Jag vill åka till IKEA i Edmonton, den stora frågan är dock om det är värt att offra det fina vädret för att strosa inomhus... Fast å andra sidan har jag ju varit ute hela dagen fram tills nu, jag som är så blek kanske borde hålla mig inne,, fan jag vill ju inte få hudcancer på kuppen.

Jag vill ha gravad lax, det blir IKEA. Känner jag mig själv rätt kommer det bli köttbullar. Inte varje dag minsann som man firar påskafton i sin ensamhet på IKEA. Någon gång måste vara den första. Gud vad jag svamlar.

Glad Påsk på er mina kära vänner. Påskharen har inte hittat mig ännu.


RSS 2.0