Blogg listad på Bloggtoppen.se

Stolt som tupp!

Jag ar sa otroligt stolt over mig sjalv idag, jag har jobbat en manad pa mitt foretag och har redan blivit uppgraderad och fatt nya arbetsuppgifter som jag riktigt langtar efter att fa bita tag i. Antligen far jag arbeta med nagot dar jag har anvanding av min utbildning. Inte visste jag for nagra ar sen nar jag satt pa Mediahuset i Falun och gjorde ett projektarbete i reklamproduktion att den kursen kunde ta mig vidare. Nu tror inte jag att jag fick den nya positionen pa grund av min utbildning, det ar mina egna chefer som skickar mig vidare till andra arbetsuppgifter och jag tror mycket beror pa min positiva attityd och stora leende! Allt hart jobb har lonat sig och jag ar sa otroligt glad! Jag fortjanar verkligen detta..


Ensam mamma soker

Det basta med mitt jobb ar att jag far se alla avsnitt av Ensam mamma soker innan de visas pa TV i Sverige. Jag absolut alskar det programmet! Svensk sommar, karlek och romantik, kan det bli battre? Jaa okej jag kanske overdrev lite, MEN det programmet ger mig lite hemlangtan. Fast inte sa farligt forstas :P

Igar var jag pa min forsta danslektion pa Pineapples dansstudio i Covent Garden. Jag provade Fusion Funk vilket var tamligen en rejal utmaning. Kul men svart! De har sa otroligt manga dansklasser pa Pineapple sa jag vet inte annu vilken dans jag ska fokusera pa, men det lutar at Commercial Jazz och Musical Theatre. Jag alskar mitt aktiva liv men ack sa svart det ar att fa tid med alla vanner jag vill traffa emellanat! Mark ar lite frustrerad over att han hamnar langt ner pa min priolista.. Ni som kanner mig vet att jag inte ar en dejting manniska, men jag gor sa gott jag kan for att lara kanna honom ;) Jag har bokat in honom i mitt schema pa fredag sa den som lever far se. Pa tal om att boka sa MASTE jag boka tid hos Tony & Guy, mitt har behover sig en rejal omgang!

Nu ska jag stanga ner datorn och ga och kissa innan jag aker fran jobbet. Ikvall blir det Body Circuit, ett riktigt svettpass..

Ha en trevlig lill-lordag!

Ytterligare en weekend

Globetrotter som jag ar sa har jag bokat in ytterligare en weekend i min kalender. Jag och Dominika spontanbokade flyg till Madrid i slutet av oktober, jag ska fira min fodelsedag med tapas och sangria! Jag ska traffa mina underbara spanska vanner som jag pluggade tillsammans med i Tyskland, jag langtar redan! Nu ska jag bara ta mod till mig och beratta for min boss att jag behover en semesterdag (hoppas jag har nagra kvar), men det ska nog inte bli nagra problem! Jag alskar att aka pa weekends! Jag spenderar hellre mina pengar pa resor an vaskor fran Marc Jabobs (hos, host).

Nu dundrade min manager in, dags att satta fart. Ingen rast och ingen ro ha det bra i Orebro! Vad tyckte ni om mitt rim? Jag tyckte det var lite torrt.

Starbucks gor mig fattig

Efter en helg i Dublin har jag insett en hel del grejer.. Jag overlever inte utan vatten! Alltsa ingen overlever val utan vatten men nar jag menar vatten menar jag sjoar, hav och vattendrag. Vill jag se vatten i London far jag ta mig till Themsen, jag gillar Themsen men den fullbordar inte mina behov. Nar jag var pa Irland nu i helgen passade jag pa att fylla mina lungor med frisk luft samtidigt som jag horde vagornas brus.. det var lovely! Jag har aven insett att Chai Tea latte varje morgon pa Starbucks kommer gora mig fattig.. Raknat i pund later allt mycket billigare, raknat i euro sa inser jag hur mycket en latte kostar.. sallan att jag skulle betala 50 kronor for en latte i Sverige, hur gatt det an ar. Hade det inte varit for alla Chai Tea Latte jag dricker i veckan hade jag haft mina pumps fran Louboutin for langesen! Nog pratat om mitt latteberoende.. Helgen pa Irland bestod av vin och goda vanner. Dublin ar en mysig stad men jag skulle inte kunna bo dar, kanns lite for litet for mig. Skont dock att komma bort fran storstaden till landsbygden ;)

Jag har sa mycket att uppdatera er om sa jag vet inte vart jag ska borja sa en smart ide vore att sluta nu. Nar jag har tagit tummen ur och fixat internet sa lovar jag att borja uppdatera!

SEE YA!

11 september

Helt sinnes att det redan gått 9 år sen terroristattacken mot World Trade Center. Åren går ju så fruktansvärt snabbt! I hur många år ska världens alla muslimer bli straffade för att terroristerna råkade vara muslimer? Jag tycker det är fel så som de behandlas på flygplatserna. En av mina vänner som jag pluggade med i tyskland kommer från Syrien, när han anlände på flygplatsen var han tvungen att följa med in till ett litet rum där han blev utfrågad om ditt och datt, droger och bomber. Han kände sig kränkt och det är väl helt förståeligt? Sedan kan jag inte låta bli att skämmas över mig själv när jag tänker på terrorister när män från öst med långt skägg iklädd turban sitter på samma flyg som mig... Jag gillar inte att flyga, jag tror jag ska störta varje gång och jag blir knappast lugnare av att det finns folk i denna värld som vill göra andra människor illa på grund av politik och religion. Och ja jag tycker det är obehagligt att flyga med Turkish Airlines, och ja jag känner mig som tryggast när piloten på Ryanair hälsar resenärerna välkomna på svenska.. Är jag en hemsk människa?

Nog funderat över terrorister, nu över till något annat! Det är dags för mig att rösta! Jag ska ge mig av till svenska ambassaden här i London och rösta. Jag vet redan vad jag ska rösta. Angelica hjärta Reinfeldt. Låt de rika bli rikare och de fattiga fattigare! Eller så kan man ju alltid säga så här.. Låt de rika få vara rika och låt de fattiga förbli fattiga och sluta snylta på de rikas pengar.. Nä okej kära vänner, ni förstår väl att jag inte ordagrant menar det där va? Slutpratat om politik nu, jag måste bege mig. Och kom ihåg, DET ÄR VIKTIGT ATT RÖSTA! (om man röstar blått vill säga)


Body Combat

Är nyss hemkommen efter ett svettigt Body Combat pass.. eller nää nu ljög jag, jag har hunnit äta sen jag kom hem också. Body Combat har blivit min nya favorit förutom att dagens instruktör var alldeles för slapp. Killen jag dejtar är manager på mitt gym och jag vet inte hur många gånger jag klagat till honom om att instruktörerna är alldeles för slappa. Nä lite skärpning får det vara på dom!

Dagen på jobbet har varit stressig, jag är vanligtvis ganska multi-tasked men min dator är inte det så när jag får order från höger och vänster så räcker jag inte till. Jag fick höra att jag är tämligen rolig när jag är stressad. Jag vet dock inte om det är något bra att vara rolig under stress :P Men allt löste sig till slut och strax ska jag göra mig redo för sängen. Imorgon är det fredag och då vill jag vara extra utvilad!

Trip till Slough

Ja alltsa det ar ju inte forsta gangen jag hamnar i Slough nar jag aker till jobbet. Paddington stationen ar inte alltid att lite pa, vore det inte battre att tagen gar fran samma platform varje gang? Man tycker ju att det skulle underlatta i planeringen och for oss resenarer. Det hade ju varit roligare om jag hamnade pa ett snabbtag till Oxford, istallet hamnar jag pa ett snabbtag till Slough. De har inte ens ett Starbucks pa stationen i Slough, och jag som har cravings efter en Chai Tea Latte, typiskt! Men ingen storre skada skedd, det var bara att ta taget tillbaka ett par stationer. Nu ska jag gora morgonrutinerna, dricka te och mala naglarna.

Chipp och hej ha en trevlig fredag!

Wind me up!

Nu sitter jag har igen framfor min dator vid min lilla desk pa jobbet och gar igenom morgonrutinerna, med andra ord dricka en kopp te och surfa. Jag har roffat at mig den storsta bananen jag kunde hitta, vi har en fruktskal pa jobbet och alla far ta endast 1 frukt var men oftast racker inte frukten till alla. Sa nu efter att tagit den storsta bananen i varldshistorien gapar ett stort hal i fruktskalen. Forestall er ett plockepinnspel, dra ut den storsta bananen utan att orsaka bananlavin.

Pa tal om stora bananer sa ar Mark i full fard med att "winding me up" infor imorgon. Det kanns som om det var en hel evighet sen jag sag honom sist sa jag mer an langtar. (Oh hjalp ni skulle sett smset jag fick nyss, jag fick en chock) hoho

Nahapp kara vanner nu blir det nog fan en kisspaus innan jag borjar jobba!


Antirynkkräm

Jag använder antirynkkräm i mängder, dagligen med andra ord. Och vet ni vad? Jag tror min hud börjar krympa! Det liksom stramar över pannan, känns som en huvudvärk fast i en mild variant. Antingen är det antirynkkrämen som stramar till min hud och rätar ut rynkorna eller så är det resultatet av att sitta framför en dator 8 timmar per dag. Vad tror ni är mest troligt? Hur som haver så måste jag iaf platta håret nu, måste räta ut tovorna. Jag är i desperat behov av en frisör, när tusan ska jag ha tid med det? När jag blir rik (eller rikare kanske jag borde säga) så ska jag anställa en frisör som trimmar mitt hår en gång i veckan, det växer som ogräs!

Borsta tänderna och sen åka till jobbet! Jag uppdaterar när jag är på jobbet =)
ALMOST FRIDAY!


Jag försöker rynka pannan och jag får bara fram en liten rynka som ni ser. Använder man antirynkkräm dagligen mina kära vänner så behövs ingen botox.

Trottnot

Jag tror jag haller pa att do av trotthet idag. Sitter vid min lilla desk pa jobbet och spenderar de sista minutrarna av lunchen med att lasa mailen och blogga. Jag haller pa att langta ihjal mig tills pa lordag da jag flyttar. Jag maste en svang till IKEA, jag maste kopa tacke, kuddar och lakan. Hur tusan ska jag hinna allt? Jag blir morkradd nar jag oppnar men lilla kalender, denna veckan ar absolut proppfull. Till raga pa allt sa maste jag hinna pallra mig ivag till svenska ambassaden pa Lordag och rosta. Oppettiderna pa ambassaden ar ju inte de basta men jag MASTE rosta, det finns inget viktigare an att rosta. Aven om jag inte bor i Sverige vill jag vara med och paverka. Jag dor om de roda vinner, vilken disaster! Jag maste supportra Reinfeldt in i det sista!


Nu kör vi igen!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering! Jag har bara kännt mig otroligt stressat på sista tiden över allt och inget. Eller inget kanske jag inte kan säga.. Till att börja med så började jag vantrivas i min flatshare, att bo med tre killar är inte enkelt, att bo med folk man inte känner är överhuvudtaget svårt. Men vet ni vad kära vänner?! Jag har hittat en studio flat som jag flyttar in i på lördag! Jag har dock inte tänkt att på där själv iochmed att hyran är onekligen hög, men kära Camilla flyttar in med mig i November. Fram tills dess ska min polska vän Dominika bo med mig i min stora säng =) Vet ni vad det bästa är? WOODEN FLOOR! Inga mattor! När jag flyttat in ska jag visa er bilder!

På jobbfronten är det bara ljust, jag stortrivs på mitt jobb!

På dejtingfronten med Mark går det också framåt. Jag tycker om honom enormt mycket.

På träningsfronten är jag back on track, försöker klämma in 5 pass i veckan. Jag kommer fortfarande att kunna stanna på samma gym även om jag flyttar för jag flyttar inte så långt bort från där jag bor nu. Jag älskar att bo i nordvästra delarna av London. Jag är en east london människa direkt.

Nu vet ni iaf att jag har det bra och jag lovar att uppdatera oftare nu.

Allt löser sig till slut, bara man låter det ta sin tid :)

Kram på er!

RSS 2.0