Blogg listad på Bloggtoppen.se

God blessed me with a vagina

I have a story to tell! Vill ni höra om den mest random händelse någonsin? Vill ni veta hur liten världen är? Fortsätt läs då.. I´m gonna tell you the story. Efter X antal glas vin hemma hos Anne tultade vi mot tunnelbanan som skulle ta oss in mot Piccadilly Circus, Anne blev akut kissnödig och efter att hoppat av tunnelbanan halvsprang vi mot McDonalds för att använda toaletten. Jag väntade utanför på henne,, plötsligt händer det. Tre killar kommer fram till mig och frågar efter vägen till Penthouse.

Guy: Excuse me, do u know where Penthouse is?
Me: No, but me and my friend we are going there as well and she knows where it is, I m waiting for her becuase she is in the toilett.
Guy: So where are you from?
Me: Sweden, what about you?
Guy: Germany. We are here for a friends wedding.
Me: Oh Ich habe in Deutschland studieren (Vilket betyder att jag har pluggat i Tyskland, fan jag måste sluta prata tyska när jag är full innan jag gör bort mig själv totalt haha)
Guy: Cool, so where in Germany?
Me: In Heilbronn..
Guy: NO FUCKING WAY! WE ARE FROM HEILBRONN!

För att förtydliga för er så att ni förstår vad jag menar med att världen är liten, Heilbronn är en liten stad 3 mil utanför Stuttgart på 120 000 invånare. Hur stor är sannolikheten att du träffar turister från Heilbronn i London utanför McDonalds på Leicester Square en lördagskväll som planerar att gå till samma nattklubb? Skrämmande!
Gårdagens story är inte slut än så ta en kisspaus om ni inte orkar läsa mer eller ta en kopp kaffe. Borde jag byta stycke kanske?

Jag kan inte förstå att jag bor i ett land där kvinnor och män behandlas olika, jag är svensk och jag är inte van vid det så givetvis blir jag helt ställd när något sådant händer. I kön till Penthouse frågar vi hur mycket inträdet är, svaret blev £15 for tjejer, £20 för killar.. WHAT skrek jag! Och nu jäklar tänder jag till. Jag skrek på klubbvärden och frågade hur i helvete det spelar roll om man har kuk eller fitta (ursäkta min franska). God blessed me with boobs and a vagina skrek jag högt så att alla i kön började jubla. Det slutade iaf att mina nyfunna vänner från Heilbronn fick gå in för tjejpriset. Nu kanske många tänker, men vafan Angelica var glad du kommer in billigare. Men näe jag känner mig förolämpad. Jag känner mig som ett billigt luder som får reducerat pris för att jag ska gå in där och skaka min rumpa för att tillfredsställa killarnas blickar. Jag känner mig som någon som är i behov av reducerat pris för att jag är kvinna och tjänar mindre pengar än en man?! Nu är inte fallet så.. För tack gode gud att jag jobbar på ett jämställt företag där penisar och vaginor har samma lön och samma förmåner.

Hur som haver så hade jag en mycket trevlig kväll tillsammans med Anne och Heilbronnarna.







Iklädd mina nya röda skor =)

Brittiskt väder

Brittiskt väder, vad mer behöver jag säga? En klarblå himmerl kan förvandlas till en monlig himmel på bara några minuter. Mötte upp Anne vid Notting Hill gate, storshoppade picnic mat på Tescos, yummi yummi! När vi väl satt oss till rätta i Hyde Park visade det sig att det var tydligen inte så varmt ute som vi trodde. Jacka på var det som gällde. Satan det känns att hösten börjar närma sig. Vi gick till High Street Ken istället och shoppade, jag shoppade lite makeup och ett par röda högklackade skor med en söt liten rosett på, jag visar senare för nu ska jag ta mig 30 min powernap innan jag gör mig iordning för en girls night out.


Äntligen lite vatten som jag tjatat och längtat efter så länge. Jag och Anne i Hyde Park,, jaaa jag vet det är Kensington Garden men vafan parkerna sitter ju ihop så jag säger Hyde Park ändå :P

Sommaren är kort

Nu jäklar ska jag passa på att njuta av solen! Vem vet, det kanske är den sista sommardagen för i år. Sommaren är alldeles för kort och det känns som jag slösat bort denna sommaren, har inte haft tid att njuta av den. En solsemsester över jul hade varit nice.. Vem vill följa med?
Jag har varit på ett tufft Body Combat pass i morse, jäklar vad jag kämpade, men jag måste erkänna att jag ser ut som en tönt när jag står och boxar och skuttar mot en spegel. Jag kan inte se tuff och aggressiv ut när jag tränar, jag är en som som ler genom hela passet, en sån som lata och mindre tränade människor kan hata. Men yes när det kommer till boxningsrörelser så ser jag ut som en tönt, jag har ingen boxningsrytm, jag har en dansrytm i min kropp. Har man väl gått på dansskola är det inte lätt att komma ifrån dansrörelserna som sitter fastnaglade i kroppen. På tal om dans, jag har hittat en dansskola i London som jag planerar att joina nästa månad =) LYCKA!

Njut av de sista sommardagarna, snart kommer mörka hösten! =)


Bank Holiday Weekend

Friday I am in love!!!!! Jag välkomnar min första Bank Holiday weekend med ett restaurangbesök, Cosmopolitan och vin! Precis vad jag behövde efter en låååång jobbvecka. 3 dagars ledighet, jag är överlycklig! Frederic behövde ingen hundvakt längre så istället begav jag mig till Covent Garden där jag mötte upp Anne. Det var inte helt smärtfritt att ta sig dit under weekend rush hour kan jag lova er.. Tåget från jobbet var packat! Tycker inte också ni att kvinnor med högklackat borde räknas som gamla, handikappade och gravida för att på så sätt ha rätt till en sittplats? Det är fan en konst att kunn balansera på klackar samtidigt som folk står och knuffar på en. Tunnelbanan var värre än tåget. Jag tvingades att stå med en indisk penis gnuggandes mot min rumpa, jag höll fan på att kräkas! Ett av de värsta ögonblicken i mitt liv. Att indiern hade vrålbånge gjorde knappast saken bättre. Efter den lilla incidenten var jag självklart tvungen att dränka mina bekymmer i alkohol.


Min underbara vän Anne!


Underbara jag med en Cosmopolitan a la Sex and the City


Kvällens måltid, så jäkla gott!


Jag kan inte sluta flirta... Vår servitör för kvällen var irländare, jag älskar deras sexiga accent. När man bott i London ett tag känns det nästan lite exotiskt att höra en annan accent. Servitören gav oss dessert menyn, på menyn kunde man beställa Irish Cream.. Han frågade vad jag ville ha, jag svarade "I would like some Irish cream" haha. Jag bor i ett flirtingparadis så man måste ju passa på ;)

Nu ska jag klä av mig kläderna, lägga mig på sängen och vänta på att Mark ska ringa mig.

En paus

Jag har tagit lite paus från bloggen de senaste dagarna, jag är deppig och har inget att dela med mig av just nu. Make me happy again! :(

Angelica Rövardotter

Angelica Karlsson
Result: Du är Ronja Rövardotter!
För det första: när såg du senast en dusch? Du stinker. Och du vet antagligen inte vad en borste är. Precis som Ronja älskar du naturen och har en egen stark vilja. Din familj är viktig och likaså din släkt. Om du inte redan har hittat din själsfrände, lär du göra det inom en snar framtid.
See more
3 minutes ago via Vilken av Astrid Lindgrens karaktärer är du? · · · Take this

Ibland när jag inte har något att göra, vilket inte är så ofta så gör jag en eller annan quiz på facebook. Tyckte denna var lite rolig då det är sant,, jag behöver verkligen en dusch, en grovrengöring. Har nyss kommit hem från ett Body Condition pass på gymmet så jag ligger i sängen med mina svettiga träningskläder, fräscht va? Men stinker vetafan om jag gör, jag är ingen stinkbomb,, hmm det skulle väl va fötterna isf.. Jag älskar naturen fast jag hatar småkryp som finns i naturen, jag är rädd för skogar för jag är rädd för vildsvin och älgar.. Jag älskar Londons parker, det är väl natur? Jag har en otroligt stark vilja, jag ger aldrig upp! Klart att min familj är viktig! Vi hörs dock alldeles för sällan. Jag tror fan jag har hittat min själsfrände, jag hittade ju Anne, vi har samma livsfilosofi. Lev varje dag som om den vore den sista, förbli evig singel, skaffa inga barn, sträva efter att tjäna så mycket pengar som möjligt, spendera dina pengar på kläder och resor.. Vi tycker lika om så mycket så det nästan är skrämmande =)

Shit jag ska ju börja lägga mig vid 22, kl är fan alldeles för mycket nu! GONATT mina små rumpnissar!

Guten Morgen!

Jag orkade inte läsa klart kontraktet igår, det är på X antal sidor så nu har jag något att göra på tåget till jobbet. Jag håller på att längta ihjäl mig tills Camilla flyttar till London, när tusan kommer du? Vi har pratat om att hyra en studioflat tillsammans. Jag känner att jag behöver komma ifrån det här dårhuset snarast. Kunde inte sova igår på grund av att alla stod typ utanför min dörr och skränade. Men när det är jag som stör någon annan då jävlar blir det liv i luckan i bygget.. Det är framförallt Pete som jag skulle kunna sätta upp som en fågelskrämma som tillochmed skulle skrämma livet ur korparna vid Tower of London. Det finns fan ingen drygare människa, jag börjar allvarligt fundera på om det är något i hans hjärna som inte står rätt till.

Nu ska jag sluta gnälla och börja sminka mig istället, ska försöka att se mindre trött ut. Hur ska jag någonsin kunna imponeraa på jobbet med min bubbliga personlighet om jag hela tiden ska gå runt som en zoombie? Jag ska prova lägga mig vid 22 ikväll och räkna får tills jag slocknar. Någon som har tips på hur man lättare kan somna?


haha kan ni se vem som gömmer sig i bilden? ;) Angelica ditt freak!

Med kontraktet i högsta hugg

Jag har inte varit alls sugen på att blogga idag, har fan varit lite smågrinig hela dagen. Men så upptäckte jag nyss att min läsare från Wien har gett sig till känna, Camilla min nya favoritläsare höhö. Jag kommer till Wien och hälsar på dig när du minst anar! Hojta till när snön kommer, jag vill åka skridskor på en julmarknad i Wien och dricka Glühwein. Jag var trött och seg på jobbet idag för jag kunde inte sova igår kväll. Jag har spenderat dagen med att klippa reklampauser till Bones dubbat till ungerska.. kanske inte hela dagen men ändå :P Jag har börjat min hälsokampanj på jobbet idag "Dont get trapped and fat at Viasat", jag drog med mig Sarah ut på lunchpromenad, det började regna och vi var tvugna att gömma oss under en buske, typiskt.

Kom hem helt slut från jobbet, grälade lite med Isaac om disken som visade sig vara Petes, fy fan vad trött jag blir på honom. Han fick Saga till att flytta snabbt som blixten, han klagade alltid på disken och vem är det nu som bygger berg lite varstans? Looser.. Det är fan tufft att bo med tre killar alltså, speciellt för mig som är en manshatarre.
På tal om män så känner jag just nu i skrivandets stund att jag behöver Mark mer än aldrig för,, ohlalalala

Nähäpp kära läsare nu ska jag klä av mig naken, lägga mig under täcket och läsa igenom mitt kontrakt till imorgon. Hemläxa it is!


Jag kysser kuvertet med mitt kontrakt i samtidigt som jag upptäcker att min panna behöver en Botox innan jag börjar förvandlas till Gordon Ramsey.

Myskväll med mig själv

Jag sitter uppkrypen i soffan framför teven och myser med mig själv. Jag brukar inte kolla på TV så ofta men nu när jag jobbar med broadcasting så kanske jag borde titta lite oftare :) Jag längtar efter att jobba imorgon. Tänk vad kul att ha ett jobb som man längtar efter att få åka till! Jag ska träffa härliga Sarah imorgon på Paddington stationen för att ta sällskap till jobbet. Hon fyller 20 imorgon så jag har köpt en liten present till henne =)


Så här ser min middag ut när jag är extra lat


Myskväll med en fet skål popcorn!

After swim

Helt fantastiskt skönt med en simtur, nu rapar jag klor blandat med gårdagens vinfylla, visst låter det underbart? Jag kunde tyvärr bara simma 30 min för sen stängde de poolen, det kunde de väl sagt innan jag hoppade i? Amatörer.. Men jag är inte bitter! Min kära flatmate Peter dunkar musik på andra sidan väggen, någon polsk skitmusik men jag låter honom hållas för jag hatar att vara en gnällspik. Såg att Anne hade lagt upp bilder på facebook från igår så nu kan jag ju passa på att bjuda på lite bilder :)





Anne, Jennifer och jag! Tyskland, Kina och Sverige rockar rumpor på dansgolvet lalalala

Jag såg att jag har en läsare från Wien, vem är du? Jag älskar Österrike!
I saw that I have a reader from Vienna, who are you? I love Austria!
Ich habe gesehen das ich eine Leser aus Wien haben, wo sind Sie? Ich liebe Österreich =)

Jag måste väl få veta vilka alla mina läsare är ;)

Dog Walker in action

Frisk luft var precis vad jag behövde en dag som denna. Jag har varit i Holland Park tillsammans med min gamla kollega Frederics fru, hmm det där lät lite komplicerat märkte jag nu. Jo så här är det, nästa helg ska jag sitta hundvakt åt deras två chiuauas då Frederic är i Sverige och hans fru åker hem till Spanien på lite semester. Så idag har jag alltså lärt känna hundarna och hans underbara fru. Varför är alla spanjorskor så vackra? Det finns fan ingen rättvisa i världen :P Jag längtar redan efter nästa helg, jag ska gå på promenader i Londons alla parker tillsammans med de små liven. Jag ska visa dom St James Park eftersom det är min favoritpark och efter en lång och utmattande dag ska vi gå hem och mysa i sängen. Höhö hoppas de inte kissar i sängen, det vore ju olyckligt minsann ;) De är så små så att jag skulle kunna stoppa dom i fickan om de skulle bli trötta på promenaden. Frederic, du behöver inte vara orolig, jag kommer vara den bästa hundvakten någonsin!


Jag kanske borde satsa på en karriär som dog walker? Eller färga håret rött? Rött hår skulle passa mitt eldiga temperament haha.

Jag blir så glad av era kommentarer, speciellt Stinas och Charlottas kommentarer om mina hjärnspöken, nu känns allt mycket bättre! Ni är så fina =)

Nu ska jag smälta laxpastan som jag åt för en timme sen som fortfarande ligger och jäser i magen för att sedan gå till gymmet och simma några längder.

Sound

Nämen tjenare alla söndagsslappare! Hur var eran lördag? Min lördag slutade med fotvärk och en stor fet snackbox plus lite till på KFC. Ja alltså det var ju mitt första besök på KFC någonsin så jag drog ett säkert kort och beställde exakt samma som Anne. Den tjejen kan äta alltså, jag har aldrig sett så mycket fyllekäk :P Efter massa dansande hade jag rejält ont i tramdynorna <--- säger man trampdynor? Jag läste i Kenzas blogg att hon hade rejält ont i tårna efter sina skor från Gucci,, hah inte ens dyra skor är bekväma en hel kväll. Jag borde gjort som Anne och Jennifer, haft ett par ballerinas i väskan..

Oh well, hur som haver så började jag kvällen hemma hos Anne där vi delade på en flaska vin för att sedan åka och möta upp Annes vän Jennifer. Gick till ett ställe vid Embankment som jag just nu inte kommer ihåg vad det heter, drack lite vin, minglade, dansade. Jag vet inte hur många gånger i veckan jag säger att jag har pojkvän, jag har sagt det så många gånger att jag nästan tror på det själv. Nästa gång jag ska ut ska jag ta på mig en stor fet vigselring som ingen kan undgå.. Tror ni karljävlarna slutar talla på mig då? Alltså gud i himmelen nu måste jag verkligen skynda på att skriva, skärmen gör mig svimmfärdig. Vi bytte nattklubb till Sound på Leicester Square som för övrigt sög men vi gjorde det bästa av situationen och dansade till söndermixad musik. Jag trodde ett tag jag hamnat vid säkerhetskontrollen på Heathrow. Satan vad säkerhetsgrejer, först kollar de väskan, sedan får man gå igenom en sån där pipdörr som finns på flygplatser, pep man så kom två stora vakter och kroppsvisiterade dig. Ska detta verkligen behövas? Ibland undrar jag vad det är för land jag hamnat i, akta er så jag inte mördar er med mina hårnålar.

Ha en slapp söndag allihopa! Jag ska be Anne skicka över bilder från igår för jag glömde min kamera hemma.

Off to Anne

Jag är mer än redo för en partykväll i London! Mina "hjälp jag är tjock" hjärnspöken har kommit och gått hela dagen, ve och fasa vad jag avskyr det.. Lite vin kommer få mig att känna mig bättre, eller iaf hjälpa mig intala mig att "Angelica du är för sjutton inte tjock". Det var längesen jag hade såna hjärnspöken, så försvinn nu! Anne berättade att den vanligaste storleken i England är stl 16, med andra ord är jag näst intill anorektiker med min size 12.



Kvällens outfit!

Oh shit, jag glömde vända på bilden..




Det bidde ingen klänning

På lördagen kom farbrorn tillbaka till skräddaren och frågade "Goddag herr skräddare är min klänning färdig än?" "Nej tyvärr så herr skräddare, det bidde ingen klänning", "Jasså bidde det ingen klänning sa farbrorn, vad bidde det då?" "Det bidde ett par skor sa skräddaren".

Det var sagan om min dag på Regents Street. Klänningen jag såg igår på Zara är jättesnygg när den hänger på galgen men den var tyvärr inte lika snygg på, iaf inte på mig. Men jag köpte ett par skor iaf! Jag ska ha på mig dom ikväll när jag rockar rumpa på dansgolvet, än så länge känns de bekväma =)
Tycker inte också ni att det borde finnas en fast lane för oss icke turister på Regents Street? De jäklarna stannar mitt i gatan, går sick sack, går i stora fårflockar och tar ingen hänsyn alls oss andra icke turister. Det ska inte behöva ta 15 min för att komma från Oxford Circus till Zara på Regent Street och man ska garanterat inte behöva ha blåmärken över kroppen efter att krockat in i turister som stannar på gatan för att läsa kartan. Jag ska skriva till regeringen, Give us a fast lane on the shopping streets!



Mina nya skor! Visst är de läckra?

Off to Regent Street

Igår när jag väntade på Anne så strosade jag lite på Regent Street, jag hittade en klänning och ett par skor på Zara som jag bara måste ha så nu måste jag åka dit och knycka dom innan någon av alla miljoner turister roffar åt sig dom. Jag kan helt ärligt säga att jag ställde klockan på 8 idag för jag tänkte gå upp tidigt och gå till gymmet så jag förstår inte varför jag inte vaknade förrens halv 12, vilken disaster. Jag fick för mig att jag var tjock igår men idag är hjärnspökena borta, tack och lov för det för ikväll blir det utgång! Får ta några bakislängder i poolen imorgon istället.

Off to Regent street.nu!


Haha jag bjuder på en bild från vårmodet 2009

My Samantha Jones

Sist jag träffade Mark sa han till mig att de kvinnor han älskar mest i hans liv är hans mamma och hans mormor, idag fick jag ett sms av honom där han bad om ursäkt för att han inte hört av sig, hans mormor dog i morse. Snälla, lilla vän, be inte om ursäkt när något sånt har hänt! Jag förstår precis hur han känner och jag blir ju knappast bitter över att han ställer in vår dejt, stackarn :( Hur som haver så har jag spenderat dagen i Camden där jag först var på intervju för mitt national insurence number som kommer på posten om ca 6 veckor och sedan mötte jag upp Linda för lite strosande på Camden Market som avslutades med ljuvlig asiatisk mat från ett av alla Camdens matstånd. Kvällen avslutades med min nya själsfrände, min nya Samantha Jones på en pub vid Leicester Square med mängder av vin. Hon är precis som jag, undviker förhållanden, ogillar barn och vill definitivt inte ha några, älskar att resa och är lika pengakåt och karriärshungrig som jag. Jag träffade Anne som är tysk när vi jobbade tillsammans som face models för Loreal och det sa klick direkt, jag vart överlycklig när hon föreslog att vi borde byta nummer, thank GOD! Henne ska jag hänga med livet ut när alla vänner skaffat barn och inte kan gå ut för att ta ett glas vin pga att de inte har någon barnvakt. Vi ska boka resa till Madrid i höst, kan det bli mer lovely? Knappast. Jag har haft det så otroligt trevligt ikväll, men ändå kan jag inte sluta tänka på Mark, jag vill bara ge honom en stor fet kram och säga att det kommer kännas bättre så småningom. Lilla vännen..

Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå till gymmet och kanske hinna med en snabbis till Zara på Regent Street som jag personligen tycker är den bästa Zara i London och sedan gå ut och dansa häcken av mig tillsammans med Anne och en av hennes vänner.


Off to Camden!

Nu ska jag ta tuben till Camden för intervjun för mitt NI nummer, jag har packat ner pass, ID, bankbrev och brev från min agancy. Ett äkta leende, hela och rena kläder, hur skulle de kunna neka mig ett NI nummer då? =)





Visst är den fin klänningen jag köpte förra helgen på H&M. Halsbandet är från River Island och har premiär utanför dörren idag =)

Ha en härlig fredag!

För ett år sen

Jag är en sån som klagar över att åren går alldeles för fort och att man inte hinner med, men när jag kollar i arkivet i min gamla blogg så har jag hunnit med så otroligt mycket under ett år. Förra året vid den här tidpunkten var jag på solsemester i Turkiet med min fina vän Anna (som jag för övrigt saknar oerhört mycket), vi låg vid poolen och latade oss, var ute och seglade på havet, hoppade från klippor, drack och åt gott och hade det helt underbart!

För två år sen vid den här tidpunkten var jag hemma hos min pappa på lite sommarlov och tittade på OS, shit det känns som att det var igår. Så jo, lite skrämmande är det att åren går alldeles för fort. Och nu sitter jag här i mitt lilla rum i London som jag har längtat så mycket efter i fyra år. Jag har bra vänner, ett bra jobb för ett bra företag och jag har en garderob som ständigt växer.. eller nja okej, garderoben växer ju knappast men innehållet gör så ja det ser lite kaotiskt ut just nu så vet ni vad? Jag tror minsann jag ska vara duktig att städa lite. Jag borde övertala min roomies om att vi behöver en städerska.


Glassande i poolen i Turkiet


Segling på Medelhavet

Jag var tvungen att hålla hans hand annars hade jag aldrig vågat hoppa. Jag är sjukligt höjdrädd.

Det var förra sommaren det,, härliga tider.. Jag har inte ens tagit första doppet i år :S

Förmåner

Jösses vilka förmåner jag har på mitt jobb, inte bara gratis frukt och mackor utan massa andra nödvändiga grejer som kan vara bra att ha. Kommer dock inte på något just nu av allt som min HR rabblade upp. Jag trodde jag skulle behöva vänta 6 veckor på att få min första lön men lyckliga jag får pengar den 25, måste ju betala hyran förstår ni. Jag har så otroligt lite att skriva om just nu för jag antar att ni inte är så roade av att veta vad jag gör på jobbet hela dagarna förutom tittar på massa TV-serier och knapprar lite på en dator.. Eller okej, det blir mycket knapprande och mycket stillasittande så på måndag har jag och min kära vän Sarah planerat att börja ta 30 minuters power walk på lunchen varje dag. Vi har en timmas lunch där man bara sitter och degar. Jag kom på en liten klitschig slogan idag som vi ska säga högt för oss själva när vi känner oss lata och inte vill gå ut på promenad "Trapped and fat at Viasat", hur fint klingar inte det i era öron? Man måste röra på sig när man har ett så stillasittande jobb annars kanske man riskerar att inte komma upp ur kontorsstolen en vacker dag. Så nu ska jag faktiskt ut på en liten löparrunda tillsammans med lite Billie The Vision i lurarna. Jag måste få upp flåset lite för imorgon har jag en löpar-date, jag och Mark ska ut och springa i hans lokala park och sedan chilla tillsammans hela kvällen. En liten annorlunda tredje date, inte varje gång man är ute på en löprunda i parken på tredje daten.. Nu vet ju inte jag någonting om tredje daten eftersom jag vanligtvis tröttnat efter andra.

Jag har en ledig dag imorgon för jag måste åka till Camden och fixa mitt National Insurance nummer, har en tid kl 13 och det var inte riktigt någon idé att ta mig hela vägen till mitt jobb för att åka tillbaka på nästan en gång.

Håll tummarna för att inte himmlen släpper ner en rejäl skur nu när jag ska ut..

Torsdag och inget mer

Jag borde nog börja vänja mig vid att gå och lägga mig vid 22 om jag ska orka stiga upp på morgonen utan att gå i sömnen fram till köket för att göra mig en stark kopp te och koka gröt. Det är så ruggigt och kallt om mornarna och speciellt när man fortfarande är trött. Jag vill inte ens börja tänka på hur det kommer bli i vinter när det är mörkt och engelsk bitande kyla. Ja alltså det är ju mitt första riktiga heltidsjobb så jag måste få gnälla lite i början över hur trött jag är när jag vaknar och hur hungrig jag är när jag slutar jobbar. Jag kanske borde börja ta del av mitt företags förmåner, gratis frukt och gratis mackor i överflöd för att överleva dagen. Igår var jag så matt i kroppen på tåget hem så jag föll handlöst i en mans knä när jag reste på mig, jag blev utskrattad på tåget när det enda jag fick ur mig "Oh sorry, I fell for you" Angelica din looser. Bland det bästa med mitt jobb är att det är sån avslappnad miljö, jag tror jag älskar att jobba inom media. Jag tror inte jag hade klarat av att jobba inom finansbranschen där allt ser så strikt ut.


Den här bilden beskriver ganska bra kylan och mörkret jag inte längtar efter. Fråga mig inte varför jag har en bild på min pappas hus i mina filer.. På tal om filer, fan vad gott det skulle vara med lite filmjölk.

Trött....

Kära vänner, jag är så otroligt trött. Har nyss slängt i mig en tallrik laxpasta som var mycket välbehövligt efter simturen i bassängen på gymmet. Jag sov hos Mark inatt så det blev inte många timmars sömn innan jag vaknade av alarmet och gjorde mig redo för en ny dag på jobbet. Jag trodde för ett ögonblick att Mark var gay, inte nog med att hans lägenhet är den prydligaste lägenhet jag någonsin sett, jag hittade en Vogue.. Killen bläddrar i modemagasin, är inte det fantastiskt? För tre sekunder tänkte jag, oh shit han har en flickvän som är ute och reser, just därför passar han på att dejta mig. Jag fick det dock snabbt bekräftat att tidningen tillhör hans mamma och hans polska städerska polerar lägenheten. Jag ska fråga mina kära flatmates om vi kan anställa en städerska, tänk vad skönt att slippa städa!

Nu måste jag sova innan jag slocknar med laptopen på magen..

Första dagen på nya jobbet

Ja, då var den första dagen på nya jobbet avklarad. So far so good :) Givetvis är det massa ny information att ta in och massa nya namn att komma ihåg. Jag är verkligen kass på namn! Det var en annan tjej som började idag också som jobbar i samma team som mig så det var skönt att slippa vara den enda nya som ställer massa frågor hela tiden :P Tyvärr så hinner jag inte blogg mer nu för Mark kommer och hämtar upp mig om en liten stund. Jag förtjänar ett glas vin.

I wanna grow old with you

Gomorron!
Jag somnade med mascara på igår, fråga min inte varför för full var jag ju knappast så nu har jag stått och gnuggat mascara ur ögonen. Har fått i mig en tallrik gröt också, jag har alltid varit en frukostmänniska som spenderat lång tid på att göra frukost. Nu blir det oftast bara en tallrik gröt med 1/4 äpple i. Det måste bli ändring på det om jag ska klara långa arbetsdagar. Nu ska jag klä på mig lite kläder, sminka mig och kolla när tåget från Paddington går. Japp, jag måste åka tåg till mitt jobb. Härligast hade varit om jag flyttade till Paddington, då blir det iaf 20 min kortare resa..

Jag älskar den här låten, den är så mysig <3


St James Park

Jag är så lyckligt lottad som bor i London, jag njuter av nästan varenda sekund. De sekunder jag inte njuter av London är när jag befinner mig på något slag av Public Transport eller när killar ropar Sexy efter mig på gatan, då förbannar jag allt som har med London att göra. Men när man tillsammans med en god vän går en lång promenad från Oxford Street, genom Mayfair, vidare till Trafalgar och slutligen hamnar i St James Park, det är då jag älskar London som mest. St James Park är ett av minna favoritställen i London, det är så otroligt vackert! Vi köpte tilltugg och glass och satte oss och bara njöt och analyserade kärleksrelationer. En mycket trevlig kväll och en hel del fina bilder har jag tagit också. Nu är jag fulladdad med energi tills imorgon! Har pratat med Mark nu också, han ska ge mig ett wakeup call imorgon och önska mig lycka till på min första dag =) Dörrvakten på Louis Vuitton på New Bond street visslade efter mig där jag struttade fram på mina klackar, hade han jobbat för ett bättre märke (läs Louboutin) så hade jag slagit till, nu smålog jag bara lite fånigt och viftade med mina fransar bakom mina solbrillor från Missoni. Jag är så lycklig idag!







Bilder från vackra St James Park

Det blir en kväll vid Themsen

Solig dag! Har varit på en promenad i Gladstone Park och glidit runt lite och njutit av solen och värmen. Nu har jag taigt en välbehövlig dusch, vet knappt när jag duschade senast. Mark kommer om en stund och säger hej innan jag drar för att möta upp Saga, vi ska först strosa lite på Oxford Street för att sedan gå och sätta oss vid Themsen och käka glass. Visst låter det underbart? Jag måste bunkra upp med lite energi inför morgondagen + följa Stinas goda råd om frukt och redbull =)


Finn fem fel. Jag har full koll på vad produktplacering är,, det är väl när man placerar en produkt någonstans?


Italiensk glass får det nog fasen bli ikväll alltså..

Mozilla Firefox

Jag har hört det 100 gånger förr men ändå har jag inte lyssnat, Angelica för sjutton använd inte Windows Explorer som webbläsare, använd Firefox. Jag har haft problem med webbläsaren hela helgen så nu tog jag tummen ur och installerade Firefox istället. Än så länge fungerar det bra. Jag hade problem med att sova igår för jag låg och funderade på massa saker jag vill göra. Jag vill hitta en dansskola i London, jag saknar show dansen så otroligt mycket så nu är mitt nästa uppdrag att hitta en bra skola med rimliga priser. Och så funderar jag på att ta kvällskurser i Spanska eller Italienska bara för nöjes skull, lite extra språkkunskaper kan väl knappast skada. Och vet ni vad jag mer vill lära mig? Jag vill lära mig spela piano! Jag har alltid varit imponerad över musikaliska människor, dessutom är det bra hjärngymnastik. Det är aldrig för sent att lära sig något nytt. Vem har sagt att gamla hundar inte kan lära sig att sitta?

Åh vet ni vem som ringde mig nyss? Mark! Han är tillbaka från Dubai nu. Jag har typ längtat efter honom lalalala. Imorgon börjar jag på nya jobbet! Jag börjar faktiskt bli lite nervös, första dagen på ett nytt jobb är alltid lite pirrigt. Någon som har några bra tips på hur man ger en massa bra intryck på första dagen? Alla råd är välkomna =)



Om några veckor blir Alexander storebror! Spännande.

Crying like a crocodile

Varför plågar jag mig själv med att läsa böcker som jag vet jag kommer att stortjuta av? Jag köpte sex nya böcker på WHSmith idag, yay det var REA! Alla böcker handlar om barn som blivit misshandlade eller mördade. Den boken jag läser just nu heter "A mother´s story" som är en mammas berättelse om sin dotter som blev mördad i England 2000 av en pedofil. Den är verkligen jättehemsk! Storyn handlar om det som hände Engla för ett par år sen,, om ni kommer ihåg henne? Fy fan vilka äckliga människor det finns, vidriga mördare. Jag hysterigråter när jag läser den, Peter och hans vän i rummet bredvid måste undra vad tusan jag håller på med. Mammans story får mig att tänka på min älskade lillasyster som begick självmord för tre år sedan, hon berättar om första födelsedagen och första julen efter att dottern blev mördad. Det är de dagarna som man tänker och påminns lite extra, speciellt julen där man har så otroligt många minnen ifrån.. Det är en person mindre som tomten har att dela ut paket till. Mamman berättar om hur hon inte förmådde öppna lådan med julpynt i för där i låg julpynt som dottern pysslat ihop. Den är så hjärtgripande den här boken så LÄS DEN!




Söndagsmys med mig själv på mitt lilla rum


Brent Cross shoppingcenter

Det blev flera timmars strosande på Brent Cross Shopping Center, jag föredrar shopping centers före Oxford Street, jag blir bara irriterad på turisterna. Bortsett från att jag såg en stor svart kvinna stå och kräkas i en papperskorg är jag nöjd med min dag. Jag försöker verkligen att hålla i mina pengar tills jag vet när jag får min första lön, jag vet ju inte om jag kommer få betalt samma månad eller månaden efter jag jobbat. Hoppas på samma månad, annars kan det bli knapert i sparkassan. Tyvärr så är det fruktansvärt svårt att hålla i pengar när man bor i en sån stor shoppingstad. Jag tror inte på att allt är så dyrt i London som alla säger, det finns bara lite fler frästelser att slänga pengarna på :P Speciellt nu när höstmodet kommit ut i butikerna. Det är så mycket roligare att köpa höst än sommarkläder, lite roligare att kombinera liksom. Hur spännande är det med ett linne, jeanskjol och flipflops? Inte speciellt spännande.. Londonborna har redan börjat klä sig i stora jackor, stövlar och halsdukar. Ge er för sjutton, det är ju knappast kallt ute, bara lite grått. På tal om grått så har jag förbjudit mig själv att köpa gråa och svarta kläder, de håller på att ta över i min garderob, sorgligt men sant..


För att få en lite bättre balans i garderoben köpte jag en gammelrosa klänning på H&M. Bilden gör dock inte färgen rätta eftersom den är mer rosa i verkligheten.


Detta otroligt snygga halsband hittade jag på River Island, det kommer bäras flitigt!


Passade på att fynda lite billiga smycken till vardags inne på New Look



Tre terminer

Jag har gått tillbaka till tonårsstadiet igen, jag ligger och sover halva dagarna. Kanske lika bra att vila upp sig innan jag börjar jobba på tisdag för då börjar allvaret. Det här kommer ju bli mitt första riktiga heltidsjobb någonsin! 23 år och har aldrig haft ett riktigt heltidsjobb.. Visste ni att Sverige har de äldsta studenterna? Jag tycker att Sverige ska införa treterminssystem <--- borde jag ha särskrivet det där? Tre-termins-system. Speciellt när det gäller grundskolan, barnen behöver väl inte 10 veckors ledighet? Dessutom tror jag det skulle underlätta för föräldrarna med ett kortare sommarlov. Slippa arrangera så att någon tar hand om barnen när deras egna semester på 4-5 veckor är slut. När jag pluggade i Tyskland vart jag lite förvånad över att jag var bland de äldsta där och kom igen så fruktansvärt gammal är jag väl ändå inte?! Det fanns de som var 19 men ändå gick sitt andra år på universitet. I Sverige när vi är 19 tar vi studenten. De där väldigt unga människorna som jag pluggade tillsammans med kommer från länder där de har tre terminer och tar alltså studenten när de är 17.

Nu kommer ni säkert tänka, men hallååå, vi högskolestudenter behöver sommarlovet till att jobba och tjäna pengar. Hade ni inte hellre velat att er utbildning på 4 år kunde bli avklarad på 3 år? Ett helt år tillgodo att tjäna pengar på eller resa jorden runt på. Hade jag varit statminister hade jag klubbat tre-termins-förslaget för längesen.

Nog med politik för idag, nu blir det lite shopping på Brent Cross shopping center! 


Långpromenad

Jag började streama filmen Coco Chanel, 74 minuter in i filmen fick jag inte se mer. Typiskt. Så nu laddar jag ner den istället, det tar en halv evighet. Tog en riktig långpromenad istället, jag gick till Notting Hill och hem igen. En rejäl promenad, fast jag bor närmre Notting Hill än vad jag trodde. Det var otroligt skönt med en promenad i den friska luften så här dagen efter en vild natt. Vet ni något som är riktigt skrämmande? Jag tror jag tappat rösten, jag har inte pratat med någon på hela dagen förutom när jag gick till corner shopen och köpte yoghurt. Jag måste säga något högt för mig själv innan jag blir tokig. Det fick bli ett ååå herre gud.

Men ååå jag måste ju berätta! Dra mig baklänges alltså. Kommer ni ihåg killen som jag dejtade för några veckor sen? Ni vet han som äger en butik på Portobello Road? Han som bjöd ut mig på fin restaurang på andra dejten när jag satt och petade i mig några dyra salladsblad och var hur ointresserad som helst, minns ni honom? Varenda helg sen dess har han skickat sms till mig och frågat om jag vill ses, varje gång har jag svarat nej för att jag har andra planer. Han borde väl ha förstått för längesen att jag inte är intresserad så idag när han messade och frågade när han får se mig svarade jag ärligt att jag dejtar en kille som jag faktiskt tycker om.. Så nu ska han nog inte besvära mig något mer förhoppningsvis.

Kära vänner jag tror jag går och knyter mig..  


Hola Saturday!

Vilket trevligt inlägg jag bjöd på inatt när jag kom hem, Angelica för tusan vårda ditt språk kvinna! #@#¤&##¤! Jag kan försäkra er om att jag inte vaknade före klockan 1 idag, halv 2 var klockan när jag gnuggade grus och mascara ur ögonen. Jag hann knappt gnugga klart förrens jag kände hur min mage vred sig av hunger. Blev påmind av att jag glömde äta igår, allt jag fick i mig igår var en tallrik gröt, en äggmacka, en cheesecake från Starbucks och en halv påse chips, stadigt! Inte konstigt att jag blev lite berusad lalalala...

Jag har rensat upp lite i minnet från gårdagen och jag kan inte sluta småfnittra lite höhö. Är det någon mer än jag som lägger märke till andras skor när ni är ute och klubbar? Träffade en irländsk tjej som jag halvt snubblade över när jag reflexmässigt drog tag i hennes ben när jag skymtade en röd sula under hennes sko. WOW fick jag fram, är det där Louboutin??!!! Jag ville slita av henne skorna och ge sulan en fet blöt kyss (usch på tal om kyss har jag ett svagt minne av att jag tonårshånglade med någon i baren), det kändes som hela min värld stannade upp och hjärtat slog volter (av röda sulan alltså och inte hånglet i baren). Den irländska tjejen viskade försiktigt i mitt öra,, "nä det är inga riktigt Louboutin, de är budgetskor". Vem i hela h*l*e*e* har kopierat Louboutin? Det är ju straffbart! Efter den där lilla incidenten tyckte jag att hennes skor skrattade hånfullt åt mig med sin glappande käft och röda tunga, skrikandes "Made in China"!

Haha och så har jag ett minne av när jag och Saga skulle fly från två Argentinska killar, jag lever på farlig mark när jag praktiserar mina spanskkunskaper på spansktalande människor eftersom det enda jag kan säga är relaterat till sex. Klart som fan de inte vill låta mig gå när jag sitter och hojtar Te espera espatarrada, alltså att jag väntar på dig med mina ben vresandets. Hur som haver sprang vi fort som ögat därifrån, jag sprang på mina vinglande klackar, gömde mig bakom en knut, hämtade andan och uptäckte att Saga var inte längre med mig. Ska jag våga springa tillbaka och rädda henne? Tänk om hon blivit inlurad i en gränd? Jag tog mod till mig och stapplade tillbaka, ser Saga med ett gäng mörka människor i den mörka natten. Saaagaaaa skriker jag, SPRING!!!! RÄDDA DIG BÄST DET GÅR!!!!! SPRIIING SAAAAGAAA! Allt går i slowmotion förstås. Då ser jag att Saga står där med ett stort leende på läpparna och pratar svenska med det mörka gänget,, typiskt svenska turister att se så maskerade ut.

Men slutet gott allting gott.. eller ni som läst förra inlägget vet att så var inte fallet. Mina fötter har iaf återhämtat sig så nu finns inget att klaga på.



Nämen vilken fin turistbild jag knäppte med min mobilkamera igår

Tea time!


Go back where you come from

Jag hade inte tillräckligt med pengar på mitt Oyster card så jag fick inte åka med bussen, stoppade i £2 i biljettautomaten som tydligen inte fungerade, tog ut pengar, ingenstans att växla till mynt, ingenstans att ladda på mitt jävla oyster card (buss och tunnelbanekort för er som inte vet).. Ibland funderar jag på vad det är för jävla storstad jag bor i.. Tog en taxi hem, dyrt som satan men vad gör man, tur att jag är rik *host host*. Jag hade en jättetrevlig kväll, förfest med vin tillsammans med Linda och sedan nattklubben Tiger Tiger där vi mötte upp Saga, dansade och hade det riktigt trevligt. Men det finns vissa delar som kan förstöra hela intrycket av en hel kväll/natt. Dessa jävla äckliga killar som flirtar hela tiden. Jag saknar svenska killar, såna killar som inte ger en en andra blick trots att man ser gudomligt snygg ut. Jag vill inte höra något mer ohhh you are sexy eller oooo how are you eller ooo where are you going.. första veckan i London var det kul med all uppmärksamhet, nu har det blivit för mycket. Tro mig, livet i London är inte så glamoröst som ni kanske tror,, och när det kommer till trevliga och artiga britter så finns det nog inte många, inte i London iaf.. En kille fick dissen av mig och Saga, då sa han det värsta jag någonsin hört "Go back where you come from". Fy fan! Jag är inte direkt någon illegal invandrare i hans jävla land, jag är europe och har rätt att jobba och bo i ett annat europeiskt land, jag är flytande i hans jävla språk så vad är hans problem?! idiot.. Just nu är inte London på min sida,, mina fötter dunkar av smärta efter att letat taxi vid Piccadilly Circus, inte ens designer skor från Carveli by Kurt Geiger är bekväma att promenera i. Jag har på riktigt sagt att jag hatar London ikväll, det kommer ha gått över tills imorgon när jag har fått sova ut, tro mig jag ska sova länge...


Jag och Linda


Saga haha ;)


Because I am worth it :P


Linda

Gonatt London, hoppas du bjuder på något bättre imorgon, vaknar jag före 13 vet jag inte vad jag gör..

The fabulous life of a model

Han var den första jag la märke till när jag såg makeup artisterna samlade, han var den enda av manligt kön. Jag bad till Gud, snälla låt honom vara min makeup artist för idag. Fredagen den 13, det kommer aldrig hända tänkte jag, det är väl min vanliga otur.. När Benjamin the head of the Loreal makeup artists frågade vem av makeup artisterna som är nummer 5 (mitt nummer), väntade jag spänt på att få se vem som sträckte upp sin hand. Det var han! Jag var överlycklig! Och vad har jag då lärt mig idag? Jo att gay guys är de bästa makeup artisterna, vilken konstnär. En Picasso fast 100 gånger bättre. Jag älskade varenda sekund när han målade mitt ansikte till perfektion. Övriga modeller konstaterade att min makeup var den snyggaste av allihopa. Jag rekomenderar er att gå till John Lewis på Oxford Street, leta reda efter Lancomes monter och fråga efter Jay Sam, ni kommer få en perfekt makeup från ett riktigt proffs. Han framhävde mina gröna ögon med körsbärstonade färger och gjorde ett underverk med mina vanligtvis ganska små ögon. Jag var mer än nöjd med resultatet. Åh jag älskar gay killar, är inte de dom skönaste människorna någonsin? För att inte tala om hur snygga de är! Varför kan inte straighta killar bry sig lika mycket om sitt utseende? Lite foundation och trimmade ögonbryn kan väl knappast skada :P




Synd att inte bilderna framhäver sminket så bra :(


Min nya vän Anne från Tyskland =)


Face Models for Loreal

Jag hade älskat att ha alla dessa produkter på mitt sminkbord!

Men nu gott folk är det slut på modellandet för min del, jag kommer sakna det för man träffar såna fantastiskt fabulösa människor. Det är lite The devil wears Prada atmosfär haha.

Nu ska vinet korkas upp och klänningen på! Jay Sam tycker jag ska ha utsläppt hår ikväll så jag lyssnar på hans ord, det är ju trots allt han som är proffset ;)

Because I am worth it

Redo för en ny jobbdag för Loreal! Det bästa med mitt nuvarande jobb är att jag inte behöver sminka mig innan jag går till jobbet. Det enda jag gjort idag är plockat ögonbrynen och borstat tänderna (vilket jag gör i skrivande stund). Ikväll blir det utgång så jag ska be makeup artisten att lägga en fin partysminkning på mig som ska hålla hela natten :P


haha dåre

Ha en superduper trevlig fredag allihopa! Snart är det helg =)

Spice it up

Gomorron goingar! Jag har snoozat bort en halv morgon, tänkte gå upp tidigt och städa lite i mitt rum men jag hade en sån fantastisk dröm om en kille som var upp över öronen förälskad i mig, han skrev en dikt om att två veckor var som två år när han var med mig för det var så mycket som hände hela tiden. Romantiskt va? Synd bara att jag var mer intresserad av hans kompis mohaha.

Mark kommer hem från Dubai imorgon, jag kräver att han ägnar lite tid åt mig (fast det säger jag inte högt förstås), jag har varit på Peter Jones vid Sloane Square och shoppat underkläder.


Jag måste ju ha någon att visa dom för nu när jag engagerat mig i att köpa ett helt set. Isaac trodde garanterat att Mark skulle gilla det. Jag älskar att ha en vän son Isaac, det är som att ha en tjejkompis fast icke-gay. Haha han hade köpt en sån där vibrerande penisring för engångsanvändning, den hade dock inte fungerat så han hade tagit med sig penisringen tillbaka till affären och slängt fram den framför en mycket pryd kassörska "It doesnt work!!", Isaac fick snabbt en ny penisring med inbygd vibrator..

Bäst att avrunda innan mitt tea kallnar!

I fell, I found...

Hoppade av tunnelbanan vid Knightsbridge, nästa mission var att ta mig därifrån till Sloane Square, jag gick vilse.. stapplade runt bland Porschar och Ferraris, låtsades att jag kände varenda centimeter av området. Man vill ju inte se ut som en turist när man väl tagit sig de glammiga områdena.. Snubblade på Londons ojämna trottoarplattor, ni vet såna trottoarplattor som förstör skorna framme vid tårna, snubblade, vacklade tillbaka och ställde mig rakt,, mitt framför uppenbarar sig något jag dagligen fantiserar om, och nej nu menar jag inte Robert Pattinson.. Jag stod öga mot öga med en Christian Louboutin butik. Det var ödet som förde mig dit, ödet har bestämt att jag förtjänar ett par skor..


När jag får min första lön från mitt nya jobb ska jag köpa en belöning..

Jag har haft en riktigt lovely dag idag tillsammans med Linda, vi har fikat och strosat i butiker. Min kväll har jag avrundat tillsammans med Isaac och ett glas rött i soffan. Ja, ni hörde rätt, jag har lärt mig dricka rött! Lärde mig det ikväll faktiskt haha. 1 vuxenpoäng till mig.


Linda passar jättebra i hatt, jag tycker hon ser ut som en liten porslinsdocka på den här bilden =)



Jag har bestämt mig

Nu har jag smält beskedet jag fick för någon timma sen och jag har bestämt mig för att stå fast vid mitt ja! Efter att läst igenom jobbbeskrivningen så låter det här jobbet sjukt kul! Så nu ska jag inte ändra mig! Enda nackdelen med detta jobbet är läget, det kommer ta mig ca 50 min att ta mig till jobbet för jag måste ta tåget från Paddington, men de betalar bra så det är det värt! Det känns så skönt att ha en trygghet i 8 månader framöver! Jag firade med att köpa en flygbiljett till Dublin 24-26 september, jag ska fira två av mina vänners födelsedagar =) Jag är så lycklig nu! Har pratat med både pappa och farmor och berättat den glada nyheten! Jag är så glad att jag knappt klarar av att skriva haha

Jag tackade ja

Vilket jävla wake up call! jag fick när jag sov som bäst Jag har fått jobb och jag tackade ja! Det är ett kontrakt på 8 månader, jag ska täcka upp för någon som fött barn. Jag ska jobba för Viasat med broadcasting. Men varför har jag tillfällig ångest över att jag tackade ja? Hjälp, jag måste smälta detta... Vad gör jag om jag får det andra jobbet som jag så gärna vill ha? Som visserligen bara är kontrakt på 6 månader och betalar mindre.. Fan ryck upp dig nu Angelica, du har fått jobb! Börjar på Tisdag!


Fascinerande företag

Harry Potter, Twilight och Charles Dickens i all ära men det finns andra böcker som jag brinner minst lika mycket för. Jag köpte två böcker förra veckan som ger mig en sån där riktigt härlig inspirationskick till att själv skapa eller starta något. Ett företag som jag fascinerats av länge är Google och jag blir ännu mer fascinerad nu när jag har börjat läsa "The Google Story", wow vilket företag. I boken får man läsa om hela uppkomsten till företaget skrivet ur ett väldigt personligt perspektiv utifrån Brin and Page skaparna av Google. De inspirerar mig, de trycker mycket på att för att lyckas måste man tillåta sig själv att misslyckas. Visste ni att Google egentligen är felstavat? Det ska vara Googol. Bra med lite onödigt vetande ibland =) Den andra boken som jag köpte heter "The Facebook Effect", det ska bli jätteintressant att läsa den!


Jag har en liten idé om en bok jag ska skriva, fast först måste jag ha lite mer kött på benen inom just det området, men jag har redan börjat spåna på en inledning.. Tyvärr så kan jag inte berätta om min lilla bokidé för då kommer ni säkerligen stjäla den ;) Jag kan ge er en liten spoiler på vad boken ska heta "******** ******** for Dummies". Den ska vara skriven på ett humoristiskt sätt tillsammans med ett flertal case från verkliga företag och händelser blandat med mina egna erfarenheter.. men som sagt, lite mer erfarenhet åt mig själv först innan jag vässar pennan.


Jag hjärta Google

Tycker inte också ni att Google är ett av de mest fascinerande företagen?


Dessa rekryterare

Det är så svårt att veta om man kan lita på rekryterare eller inte, de tjänar ju pengar på oss. Är jag en produkt eller en människa? Svårt att veta ibland.. Jag var ju på en jobbintervju för snart två veckor sen för ett företag som jag verkligen vill arbeta för, jag var bland de första som blev intervjuad så då får man ju självklart vänta lite längre på att få besked. Efter intervjun mailade min rekryterare mig och berättade att företaget gav mig jättebra feedback så nu är det bara att hålla tummarna. Förra veckan kontaktade samma rekryterare mig och sa att företaget fortfarande håller på att intervjua och att de hade sista intervjun idag (onsdag) så hela dagen har jag gått runt med mobilen i fickan för att inte missa ett enda samtal. Jag har nästan gett upp hoppet. Min rekryterare ringde inte, jahapp tänkte jag, då väntar väl ett mail när jag kommer hem om att tyvärr Angelica de ville inte ha dig. När hela dagen gått och jag gett upp hoppet slängde jag ner telefonen i väskan istället. Tror ni inte jag missar ett samtal från en annan rekryterare då? Jag var på intervju för en av deras klienter förra veckan, ett stort internationellt broadcasting företag. Jag fick ett sms där det stod att de har bra nyheter för mig och att jag skulle ringa tillbaka imorgon på morgonen. När jag kom hem gick jag in på mailen, inget mail från rekryterare 1 så det finns fortfarande hopp, jag hade fått ett mail från rekryterare 2 om att "we have very exciting feedback for you". Då är frågan, är bra feedback samma sak som att ååå du kommer sååå få jobbet? Eller är det bara uppiggande ord från rekryterarna?

Summan av kardemumman, det är två företag som gett mig bra feedback men jag vet inte ännu om jag får något av jobben, det ena jobbet vill jag ha mer än det andra så imorgon måste jag först få tag på den ena rekryteraren för att se om hon har några nyheter åt mig innan jag tackar ja till något som jag inte vill ha lika mycket som det andra.. Usch jag känner mig så frustrerat stressad just nu.. Speciellt när jag spenderat lite tid på Harvey Nichols och Harrods idag.. jag har dregglat över Christian Louboutin..


Living Social

Jag "likade" en länk på Facebook, ibland kan man faktiskt hitta riktigt bra reklam på fejjan. Det var en länk till denna websidan ---> LivingSocial . Den kanske är mest aktuell för oss som bor i London. LivingSocial erbjuder varje dag speciella rabatter på lokala pubar, barer, SPAs, teatrar med mera. Det fungerar som så att varje dag får man erbjudandet till sin e-post och så köper man detta super duper bra erbjudandet och får en voucher mailad.. Bra idé va? Om inte annat tycker jag att det är ett ypperligt bra marknadsföringssätt för företagen som lägger ut rabatterna. En annan bra grej på websidan var 365 saker att göra i London. Perfa!

Ja det var väl allt jag hade att säga för den här gången. Hehe jag och Isak roar oss med att kolla på en tjej i lägenheten på andra sidan gatan som står halvt naken och erotiskt smörjer in kroppen, hon har ingen aning om att vi kan se rakt in, mohaha


 

Face Model for Loreal

Att var face model är inte så glamoröst som det låter, okej att det känns kul att få betalt för att sitta på en stol och bli sminkad MEN man är bara ett ansikte, mer än så är man inte. Det kändes lite olustigt när "the head of the makeupartists" som tydligen är någon känd snubbe vände och vred på mitt ansikte för att konstatera att jag är en triangel och inte en diamant som makeup artisten som sminkade mig trodde jag var. För att ni lättare ska förstå vad det är jag temporärt jobbar med så ska jag göra det enkelt för er :P Loreal utbildar makeup artister som bland annat jobbar på Harrods, House of Fraiser, Debenhams och såvidare. Dessa makeup artister behöver en kvalietskontroll lite då och då. Lite extra kurser så att säga för att förbättra sin sminkteknik. Min uppgift är alltså att bli sminkad, bli fotad, bli granskad av eliten på Loreal och sedan får jag skriva kommentarer om makeup artisten och hur denne skötte sig. Busenkelt va? Även om man mest är där för att vara ett ansikte så kan jag säga er att det varit en rejäl ego boost för mig, jag fick höra saker om mitt utseende som jag aldrig själv tänkt på hur mycket jag än beundrar mig själv i spegeln. Jag har fint formade ögonbryn (say what?!), jag har aldrig riktigt skött formen på dom men men jag får väl lita på proffsen. "The head of the makeup artists" sa att det är en fröjd att arbeta med mitt ansikte + att jag har fina kindben och fina läppar. Jag trodde inte ens jag hade några kindben och mina läppar är alldeles för små tycker jag. Men vet ni va det bästa är? Det var bara jag av modellerna som fick komplimanger av eliten =) Jag sträckte lite extra på mig när jag struttade iväg på mina klackar efter jobbet..



Jag har blivit sminkad med Lancomes nya franska kollektion.




Efter en dag på en stol har jag tametusan ryggskott, inte riktigt min grej att sitta stilla ju.

Sleepy

Jag borde ha sovit för längesen men nu har jag sådan ryggskott att jag bara vänder och vrider på mig för att hitta en skön ställning. Jag och Isak har legat på soffan hela kvällen och sett på TV och film. Jag älskar att jag bor med en karl som faktiskt gillar top model! Och vet ni varför? Jo, för att han är med i programmet och agerar fotoassistent. Hur coolt är inte det? Eftersom han är fotograf är han inte sen med att kommentera modellernas acting framför kameran. Tänk vilken bra flatmate jag har höhö.


Och där somnade jag...

Det blev en eftermiddag i parken

Engelsk väder i all ära.. Kanske det bästa men kanske även det sämsta med det engelska vädret är att det kan skifta så fruktansvärt snabbt. I Sverige om man vaknar upp på morgonen och ser att det regnar, oftast vet man då att det kommer regna hela dagen. Men vädret i England kan verkligen spela en ett spratt. Jag gnällde tidigare över att himlen var grå som aldrig förr, tro mig det klarnade upp så det blev flera soltimmar för mig i parken. Så nu måste Loreal inte bara uppfinna en foundation med röda toner utan även en foundation med fräknar i. Man vill ju inte täcka över de fräscha sommarfräknarna! Något som också är bland det bästa med London är alla parker. Jag bor 5 min ifrån Bondesbury Park, lovely!








Sommaren är snart slut så det är bäst att passa på att njuta av solen så länge det går, jag har knappt hunnit varit ute något i solen, har haft fullt upp hela sommaren..


Det sa klick

Piccadilly Circus där mötteeee jaaaag diiiiiig! lalala. Jag har ju glömt att berätta om Lördagen! Hur kunde jag glömma?! :O Det här med att träffa nya vänner kan vara en vild chansning, en liten risktagning faktiskt. Men för att utvidga sin vänskapskrets måste man ta risken, antingen slutar det med att du sitter och genomlider en hel kväll tillsammans med den potentiella vännen, ni vet en sån där kväll då man sitter och ler lite fånigt för artighetens skull samtidigt som man mentalt sitter på tunnelbanan hem och bara längtar efter att få krypa ner under täcket och hålla tummarna för att personen aldrig mer hör av sig. Jag hade mina aningar redan från början att jag skulle gilla Linda iochmed att hon också är förälskad i Christian Louboutin, men man vet ju aldrig liksom, hon kunde ju vara ett psycho som i smyg bär ballerinas från Gucci. Så var inte fallet nu.. Det sa klick! Så fort jag såg henne stannade hela Piccadilly Circus upp, jag svävade fram på små rosa moln (hade dock önskat att jag stapplade fram på ett par svarta pumps med röd sula), vi möttes i en omfamning, mitt hjärta slog volter, jag var fast. Haha men satan vad dramatisk jag är. Det jag ville säga var att jag kom oerhört bra överens med Linda. Vi började kvällen med två glas vitt på en pub på Carnaby Street för att sedan gå vidare till Oneills som Linda varmt rekommenderade. Jag älskar irländska pubar! Visst är det konstigt att ibland träffar man folk för första gången men det känns som att man känt varandra sen lågstadiet? Men visst är det underbart?


Varma Linda från Värmland! haha, där var jag snitsig va? ;)


Vädergudarna

Haha men vafan! Jag vaknade klockan 9 idag av att solen sken in på mig genom mitt lilla fönster med utsikt över en tegelvägg, slängde i mig en rejäl grötfrukost för att klara en dag i parken, dunkade lite ABBA på högsta volym samtidigt som jag packade väskan med böcker och tidningar. Två timmar senare, med väskan slängd över axeln, humöret på topp och solglasögonon i högsta hugg, öppnar dörren.. Och vad är det jag möts av? Jo, den gråaste himmel jag någonsin skådat, typiskt vädergudarna att jävlas.. Vände på klacken och gick in. Jag hade en heldag i parken igår och jag fick kanske lite väl mycket färg på kinderna så det kanske var lika bra att solen gömt sig idag iochmed att imorgon börjar jag på mitt temporära jobb som Face Model för Lorel. Jag tvivlar på att de har en foundation som går i röda nyanser.. Jag ska sitta på min lilla säng och vänta på att Camille dyker upp på Skype istället =)


Lika bra att packa upp då kanske..


Parken igår. Min brittvita hy har fått en skär nyans.

Ge mig en PIZZA!

Jag kan inte beskriva med ord hur extremt sugen jag är på en fet kebabpizza med drypande sås som rinner längs med mungiporna. Kebabpizza är nog det jag saknat mest de gånger jag bott utomlands, och kexchoklad förstås. Kexchoklad kan jag köpa på Ikea och på Totally Swedish men jag tvivlar på att de har en varm kebabpizza rykandes i ugnen... Istället sitter jag här med en alldeles för salt omelett gjord på lax, tomat, paprika, gurka och svamp. Inte exakt det jag är sugen på dagen efter. En egg and cress sandwich från Sainsburys hade tillochmed varit godare.

Ikväll ska jag träffa en ny vän till min lilla vänskapssamling! Det är en tjej som gillade mitt blogginlägg om Louboutin, det ska bli jättekul att träffa en bloggläsare =) Gillar man Louboutin så blir man automatiskt min vän. Vi ska ut och dricka lite vin, jag tror det kommer bli en supertrevlig kväll!


Någon som vill byta min omelettliknande måltid mot en Kebabpizza?


Tsunami

Vilken trevlig fredagskväll jag hade igår i Clapham! Saga blev minst sagt överraskad när jag och Dominika dög upp på Tsunami där Saga serverade gästerna med pompa och ståt. Fuck, fuck, fuck skrek hon när hon fick syn på oss. Nu har Tsunami förlorat sin innersta kundkrets tack vara Sagas ovårdade språk. Jag och Dominika satt på uteserveringen och tömde glas efter glas och pratade snusk hela kvällen.. jag tror minsann jag hittat min själsfrände. Har ni hört mitt välkända citat, ett citat som typ Nalle Puh skulle kunna vara så dum nog att säga? "I like talking about business and politics but penises are so much more fun to talk about", ni kan väl inte annat än att hålla med hoppas jag. Vill ni ha en japansk restaurang med trevlig atmosfär, trevlig personal och priser över medel så tycker jag att ni ska besöka Tsunami i North Clapham. Kvällen avrundades på donken där vi träffade ett gay par varav den ena påstod att han spelade i "We will rock you", men när jag bad honom sjunga en liten snutt på I want to break free så ångrade han nog sitt påstående. Annars hade jag nog bett om en autograf, jag tokälskar den musikalen!


Vackra Dominika från Polen


The fabolous life of Angie

Jo förresten, jag har inte blivit dumpad av Mark. Jag fick ett sms där det tydligt framgick att han tycker om mig och han ska bjuda ut mig på middag när han kommit tillbaka från Dubai. Nu är jag lycklig igen lalalala.

Girls night out!

GUD vad jag är sugen på viiiiin! Jag sitter här snygg som aldrig förr och är redo att gå till tunnelbanan. Ska möta upp Dominika vid Clapham North Station, vi ska gå och överraska Saga på hennes jobb =) Vi ska sitta och dricka vin medans Saga serverar gäste, mohaha. Alltså shit, jag är verkligen skitsnygg, men jag kan knappt röra ansiktet för jag har alldeles för mycket smink på mig. Det är inte ofta jag sminkar mig, brukar vanligtvis bara använda lite foundation och mascara, nu har jag avancerat med eyeliner, rouge och concealer höhö. Och ett lager läppglans förstås.


Ja alltså man ser visst inte så bra på denna bilden hur mycket smink jag har, men tro mig, i spegeln inne i badrummet ser jag nästan ut som en dragqueen. Mark har fan fortfarande inte hört av sig, nu är det säkert 32 timar sen. Mitt hjärta är tamefan helt obefintligt nu, det finns inte längre. Dumpar han mig så är det hans förlust, eller hur?

Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

Män är från Mars och kvinnor från Venus

Nu har jag och Saga lyssnat på lite feel good music, med andra ord lite töntig tjejmusik och Håkan Hellström. Vi är hjärtekrossade båda två (eller iaf vad vi tror). Ja alltså Mark har ju inte hört av sig på säkert 24 timmar, hallåååå. Klart att jag känner mitt hjärta smulas sönder till bitar. Tur att jag har Saga som har förklarat för mig hur karljävlar fungerar. Enligt Saga så känner de inte saknad på samma sätt som oss tjejer. Visst är det konstigt va? Jag behöver en manlig vän som kan förklara hur ni tänker och om ni någonsin känner ett pirr i magen eller om ni bara känner snoppen rycka till lite extra mycket ibland. Isaac min kära flatmate var inte till stor hjälp,, jag stod vid diskbänken och skrek över hur mycket jag vill ha någon som älskar mig varje dag för resten av mitt liv, det enda han sa var om jag någonsin funderat på en karriär som skådespelerska. Typiskt att ingen kan ta mig allvar. Aj, mitt hjärta. Saga frågade om jag hade ringt honom,, jaa jag ringde honom igår men han svarade inte.. Då ringer du INTE sa Saga. Haha det är så typiskt oss tjejer att lägga upp strategier. Han åker till Dubai en vecka imorgon, mycket hinner hända på en vecka. En vecka i London är som en månad i Sverige, jag kommer hunnit träffa en ny, dumpat honom, träffat en till enbart för att upptäcka att han utnyttjade mig. Låter som en alldeles vanlig vecka för Miss Karlsson.


Åh, jag fick nyss världens finaste sms av världens finaste Sofia! Hon gjorde min dag!



Att dejta två

Nej fan nu kommer jag ihåg en annan del av min mardröm jag hade inatt.. Jag drömde att jag fick ett mail av Mark där han undrade om det var okej om han "bara" dejtade två samtidigt, det blir lite mer bubbelgum då skrev han. Undra vad han menar med bubbelgum? Eller rättare sagt, hur fan kan jag drömma om bubbelgum? Jag tror inte jag skulle tycka det var okej om Mark dejtade en annan samtidigt som mig.. Är det okej att dejta två samtidigt? Jag har dejtat två samtidigt, men då har jag visserligen inte varit särskilt intresserad av någon av dom så då räknas det väl knappast.. "Gulp", tänk om jag drömmer sanndrömmar?! Jag skulle gå under om jag fick reda på att han hade en annan samtidigt. Lita aldrig på karlar alltså.. Det spelar ingen roll hur många gånger Mark har sagt hur mycket han "fancy" mig, man får ju inte vara så lättlurad liksom. Nä men gud nu måste jag verkligen gå och simma och få ordning på min hjärna..


Vargar och Rumäner

Usch vilka mardrömmar jag haft inatt, jag drömde att jag sov ute i en jävla hammock och rätt som det var så kom en varg fram ur buskarna. Den hann inte bita mig för jag vaknade med ett ryck och var tvungen att tända lampan för att försäkra mig om att han inte var i rummet. När jag väl lyckats somna om igen drömde jag att en av mina rumänska vänner från min studieperiod i Tyskland vägrade skeda med mig. Jag vet inte vilket som var värst, vargen eller rumänen..

Det verkar som att solen har tittat fram idag, borde verkligen passa på att få lite sol på mig, så blek som jag är nu har jag aldrig varit en sommar, jag är bokstavligt talat britt-vit. Men först goda vänner ska jag gå och simma några längder och koppla av lite =)



Ååååååå vad jag saknar Alexander!!!!!

Loreal och arbetsintervjuer

"Loreal, becuase you r worth it", där fick ni er en liten försmak på vad jag ska syssla med nästa vecka. Jag hoppas att ni är lika exalterade som jag över detta lilla inlägg, jag har varit så fruktansvärt upptagen de senaste dagarna med att springa på jobbintervjuer och med att installera mig på gymmet så jag har helt enkelt inte haft tid med att blogga. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Ni måste påminna mig om när jag glömmer att blogga :) Denna veckan har jag varit på intervju för två stora, internationella företag. Det ena jobbet är ett Broadcasting företag, när en av alla mina rekryterare ringde och frågade om jag var intresserad av att jobba med Broadcasting sa jag givetvis ja (samtidigt som jag googlade Broadcasting), jag vet jag är en disaster. Jobbet verkar tämligen intressant och jag får veta nästa vecka hur det gått för mig. MEN det är en intervju som jag var på förra veckan för ett jobb som jag vill ha mer än allt annat. Jag hade nästan gett upp hoppet när min favoritrekryterare ringde mig idag och gav mig lite updates. De håller fortfarande på att intervjua kandidater men de bad min rekryterare ringa mig och berätta att de gillar mig jättemycket men att de måste intervjua samtliga innan de kan ge besked. "Keep her warm" hade de sagt till min rekryterare. Jag håller alla tummar för att jag får det jobbet!

Men, min rekryterare hade mer att säga mig... "Angelica, jag har ett temporärt jobb för dig nästa vecka, det är ett någorlunda random jobb, men det kan vara kul.. Loreal behöver en modell för nästa vecka. Makeup artisterna behöver någon att sminka och fylla upp deras portfolie med. Du får betalt för det + MASSA gratis smink".. Gissa vad jag sa? YES, I WANT TO! Så nästa vecka ska jag alltså jobba som face model för Loreal =) Jag ska bli sminkad och få betalt för det! De betalar £7 i timmen för att jag ska sitta på en stol framför en spegel. Är inte det helt fantastiskt?! Min rekryterare sa att "You looked absolutely gorgeous when you came to my office last week, thats why I thought this job would be perfect for you". Ni inser väl att jag är lite big headed nu va? höhö




Jag shoppade en ny klänning idag. söt va?


BodyCondition

Jag håller på med mitt projekt, att prova alla pass på gymmet innan min 7-dagars provvecka är slut. Trots träningsvärk i varenda muskel igår så gick jag på BodyCondition. Fett bra pass! Om en timma ska jag på Hi-Lo Aerobic, jag kommer vara stelast på golvet med min träningsvärk. Om ni brukar träna 5 dagar i veckan och sen inte tränar på två månader, då känns det att man lever...

RSS 2.0