Blogg listad på Bloggtoppen.se

Årets sista inlägg

Det har inte blivit någon uppdatering nu under min julsemester i Sverige, men gudarna ska veta att jag lever! Jag har sysselsatt mig med att äta och röra på mig så lite som möjligt. Ve och fasa, tänk om jag får kärlekshandtag på kuppen, tack tomten. Hur tusan ska jag komma i nyårsblåsan imorgon?! GULP! Nyårsafton ska firas i Göteborg tillsammans med Cissi och hennes vänner på Sticky Fingers. Jag längtar efter ett kallt glas vitt just nu. Ska ta bussen till Göteborg imorgon på förmiddagen så nu måste jag packa väskan och sova. Nästa gång jag uppdaterar är jag tillbaka i London och det är nytt år. Vart fan tog det här året vägen?!


Min bakdel nyårsafton 2009/2010

Gott nytt år!


Flygkaos i Europa

Ingen har väl kunnat missa den flygkaos som råder i Europa? Det är så otroligt typiskt att något sånt här inträffar precis vid jul. Det är så fruktansvärt många som inte kommer kunna fira jul med sina familjer på grund av det dåliga vädret. 3 centimeter snö i London och det blir kaos, hur kan de inte vara mer förberedda? Hur kan Heathrow, en av världens största flygplatser inte ha resurser till att ploga landningsbanor och frosta av motorer? Det är inte vädret som är katastrof, det är hur flygplatserna hanterar situationen som är katastrof. Mitt flyg avgår imorgon kl 13.10, jag har tur som flyger från Stansted där flygtrafiken flyter på galant (peppar peppar ta i trä). Så länge det inte blir snöfall kommer mitt flyg förhoppningsvis avgå.



utdrag ur Metro. Hjälp, vad många flyg som blev inställda igår från Heathrow, det är helt sinnes. Min kära vän Anna skulle flyga till Finland igår över jul, tyvärr blev flyget inställt men jag har inte hört nåt mer från henne efter det så jag hoppas hon kom iväg med ett annat flyg!


Live update från Stansted, det ser ljust ut för tillfället =)


Live update från Gatwick, det ser relativt positivt ut för resenärer som flyger därifrån.


Live update from Heathrow. Contact airline innebär att flyget blivit inställt. Jag är så otroligt glad att jag inte flyger därifrån! Jag vill veta vad det är som avgör vilka avgångar som får prioritering att avgå..


Heathrow airport...

Hoppas flygplatserna lärt sig något av detta, att vara mer förberedda med andra ord. Nu är inte mitt största problem att mitt flyg kanske inte kommer avgå, nu är mitt problem hur jag ska ta mig till flygplatsen då det är förseningar och inställda tåg i tågtrafiken. Bussen känns som ett säkrare alternativ.. eller kanske inte? Vore typiskt om jag skulle ha sån otur att fastna i trafiken på grund av bilolyckor. Tydligen är det inte tillåtet att köra med vinterdäck här då de förstör vägarna. Vinterdäck är fan nödvändigt vid såna här situationer. Har England hört talas om klimatförändringar?


Världens bästa chef!

Vaknade pigg och fräsch i morse, åkte till jobbet, babblade med mina kära kollegor, åt en jättegod soppa till lunch och dessert efter det också. Stojade och stimmade med en kollega efter lunchen innan jag gick tillbaka till mitt skrivbord och satte mig bakom datorn redo att previewa Svenska Hollywoodfruar. Då helt plötsligt slog det till, jag tappade synen, allt blev helt suddigt, jag kunde inte se klart och hela rummet började snurra. Det var så obeskrivligt obehagligt så att tillochmed nu när jag skriver om det mår jag dåligt. Min kollega som sitter bredvid mig, han hämtade vatten och tvingade i mig choklad ifall att det skulle vara ett blodsockerfall. Själv tror jag alltid det värsta, stroke, hjärnblödning, eller vad som helst. Det blev bara värre och värre, kändes som att jag skulle kräkas och var tvungen att gå ut i kylan och hämta luft. Det suddiga framför mina ögon vägrade försvinna, jag kunde inte gå rakt, det kändes som om att jag skulle falla ihop i en hög. Min chef såg att jag mådde otroligt dåligt och ville inte låta mig åka hem med tåget utan beställde en taxi åt mig på företagets bekostnad, så himmla omtänksamt av honom.

När jag kom hem hade yrseln försvunnit och jag hade en enorm huvudvärk istället. Det känns som att jag har feber men jag har ingen termometer så jag kan inte kolla. Sov en stund och nu mår jag lite bättre, förutom febern och lite lätt illamående. Typiskt att min sista dag på jobbet innan semestern skulle sluta så här, hann ju inte ens önska mina kollegor God Jul! Jag hoppas att jag mår bättre imorgon då jag flyger till Sverige. Borde packa väskan men har ingen energi.

Jag tycker lite synd om mig själv...

Smälter det?

Hör jag i höre eller är det snö som smälter och flygplan som brummar i skyn? Så länge det finns liv finns det hopp! Men sluta inte att hålla tummarna! Jag kommer inte vara optimistisk förrens jag landar på Skavsta!


Jag ber till vädergudarna

Jag hatar snö! Det är kaos på flygplatserna i London, det känns som att chansen att komma hem till Sverige över jul minskar allt mer. Läste att på onsdag då det är meningen att jag ska flyga så kommer det ett tungt snöfall över och runt om London .HELVETE! Jag vägrar att fira jul här alldeles själv =(

Pool-raggning

Gick till gymmet för att simma, när jag väl kommer fram efter att pulsat i all snö på trottoarerna så säger den ofantligt snygga killen i receptionen att poolen stänger om 30 minuter pga dåligt väder och brist på personal. Dåligt väder? Lite minusgrader och kristallgnistrande snö kallar jag för vackert väder. Nåväl, 30 minuter är ju bättre än inget tyckte jag och småsprang in till omklädningsrummet för att slita av mig kläderna, bikinin hade jag under så det gick snabbt. Struttade ut till poolen som till min stora förvåning var helt tom, jippi här ska det simmas som aldrig förr tänkte jag. Tji fick jag när en ur personalen kom fram och sa att poolen redan hade stängt. Typiskt. Fortfarande med humöret på topp tog jag på mig kläderna igen och gick ut till receptionen och förklarade besviket för honom att jag tog av mig alla kläder helt i onödan och måste nu gå ut i kylan igen.

När jag kommer hem har jag fått ett mail på facebook av killen vid poolen (yes, han addade mig på facebook för nån vecka sen när han skulle skicka en länk till mig).. Okej, jag kanske borde dra den historien lite kort också. Den här snubben kom fram till mig på gymmet för nån vecka sen och var helt hundra på att han sett mig i ett klipp på youtube dansandes på en koncert i Dublin. Haha jag misstänker att det var ett dåligt raggningsknep bara och att få min mailadress höhö (funkade ju iochförsig). Hur som haver så skrev han att jag ser väldigt bra ut och att han vill ta mig ut på middag eller en kaffe. Tydligen är jag snygg i bikini *host, host*. Jag ska gå på en date med honom efter jul, enbart för att ha något kul att blogga om.



Första bilden är jag helt medveten om att jag tog, andra bilden tog jag av misstag med webcamen när jag så sexigt jag bara kunde kröp efter mobilen som vibrerade på andra sidan sängen. Jag tyckte dock att den blev ganska så estetiskt snygg med de roliga inställningarna så den fick sig en liten plats i bloggen ;) höhö.

Favoritord på Facebook

Jag hittade en rolig applikation på facebook som sammanställde de vanligaste orden jag använt i min statusuppdatering. Och tro på fan, de stämmer nog!



Jag undrar i vilka sammanhang jag använt ordet ligger i min statusuppdatering. Snön ligger vit på marken, eller vad? haha jag älskar de udda orden som jag slängt ut mig. Kan inte alla som också har en blogg göra den här applikationen på facebook och sedan lägga ut den på bloggen? Jag vill se era statusar! Glöm inte att lägga in er länk i kommentarsfältet. Jag behöver något roligt att läsa =)

Tandlossning

Det händer väldigt ofta att jag drömmer om att jag tappar tänderna, jag kan vakna med känslan av att ha en tand som rullar runt i munnen på mig, jag får panikkänslor så inse vilken lättnad det är när jag vaknar och känner med tungan att alla tänderna sitter kvar. Jag var tvungen att googla på "drömtydare tappa tänder". Tydligen är det ganska vanligt att drömma om och det betyder att en stor förändring i ditt liv kommer ske. Undra vad som kommer ske i mitt liv, jag dör av nyfikenhet. Jag tror snarare det är en oro över att jag inte varit hos tandläkaren på två år och att jag befarar att jag har ett hål som måste lagas och att jag måste punga ut hutlöst med pengar. Jag har bokat tid hos folktandvården hemma i Sverige, jag litar inte på tandläkarna i London. Alltså, jag kan typ se hålet så jag är förberedd på det värsta.

Nu goda vänner ska jag ta på mig lite kläder, titta ut genom fönstret och se vad det är för väder och sedan åka till Oxford Street och handla julklappar. Inget jag ser fram emot direkt, trängsel och köer, blä.


Efter jul ska jag tametusan signa upp på pineapple dansstudio, jag saknar dansen!

Kortbrödsfingrar

Haha vilken underbar översättning jag fick till i rubriken. Om jag någonsin skulle dö av fetma skulle nog shortbread fingers vara orsaken, jag kan inte sluta äta dom. Hur kan mjöl, socker och smör vara så gott?! Och hur kan de innehålla så många kalorier!? Ett finger innehåller typ 100 kalorier, äter jag 10 vilket jag lätt kan göra så har jag fått i mig ett halvt dagsbehov. Helt fantastiskt! Tur att man tränar med jämna mellanrum. På tal om träning, satan vilken träningsvärk jag har i mitt vänstra ben från mitt vilda dansande på julfesten i torsdags. Man kan ju undra hur jag dansar egentligen, på ett ben? Kul hade jag det iaf! Haha och bjuder på mig själv gör jag ju gärna också. Mitt företag borde vara glada över att de har mig ;)


Jag sitter i sängen, äter shortbread och försöker tina min frusna kropp. Jag har nämligen varit på Winter Wonderland i Hyde Park med en kollega och hennes vänner, jag höll på att frysa fötterna av mig!

Stryk ska den ha

Jag är i strykartagen minsann, jag köpte världens billigaste strykjärn idag för £3.50 så att jag kunde stryka mitt lucialinne till imorgon. Nu ska jag bara öva lite till på sångerna sedan är jag förberedd för att göra succe. Jag ska ha elektriska ljus i håret haha, jag kommer se ut som ett barn. På tal om barn så sprang jag in en snabbis på Primark idag på Oxford Street och fyndade på barnavdelningen. Jag hittade ett par bruna kängor för bara £4 och fem par vita strumpor med hjärtan på för bara £2. Man kanske borde besöka barnavdelningen lite oftare? Barn är ju så feta nu för tiden så jag kanske tillochmed får på mig deras kläder. Seriöst så såg jag faktiskt en femåring i simhallen en gång som tamefan var tjockare än mig, hon fick mig för ett ögonblick att känna mig som en fotomodell.

Jag är fruktansvärt stel i kroppen efter gårdagens bodypump och jag kommer förmodligen vara ännu stelare imorgon efter dagens boxercise. Jag var på ruggigt grinigt humör idag och det var fan nära att jag boxade instruktören i nyllet, jag vill inte bli kallad för IKEA, kan han inte kalla mig för Volvo eller Absolut vodka istället? Det skulle kännas mer som jag,, haha Volvo = jag rullar.


Inte en enda skrynkelirynka syns på den. Saaaanktaaaa Luuciiiiaaa!!!!


Dagens fynd på Primark!

Babyboom

Fy sjutton vilka mardrömmar jag haft inatt, jag har drömt att alla runt omkring mig och även de som inte är runt omkring mig är gravida. Ja för mig är graviditeter mardrömmar, jag tycker gravida magar ser läskiga ut och jag tycker bebisar luktar illa. Det kanske inte är någon hemlighet att jag inte är världens mest barnkära människa, jag tycker bara om Alexander. Min andra brorsson har jag ju inte träffat än så än så länge kan jag inte yttra mig om det =) MEN snaaart är det juuul! Tredje advent idag, woop woop. Det ska jag fira med ett kokt ägg på italienskt bröd och en skål havregrynsgröt. Den värsta delen av min mardröm var att jag drömde att min mamma väntade tvillingar och att den ena stack ut genom min mammas nacke men tydligen var det helt normalt.


Alexaaaaander!!!!!

Tralalalalala

Sådärja nu är jag hemkommen från ett bodypump pass, jag pumpade som aldrig förr, la på lite extra tyngd när vi körde ben och bröst. Jag har fått muskliga axlar, jag känner mig som en man, en snygg man alltså. Kul att all träning ger resultat! Jag funderar på att städa i lyan idag, varför placerar jag saker överallt och varför kan jag inte lägga kläderna i garderoben?


Mina kläder och jackor hamnar ALLTID i en stor hög på sängen, jag måste nog skriva en stor lapp till mig själv, en påminnelse om att de hör hemma i garderob och byrå.



Nej jag håller inte på att kissa på mig

Ta en break, ta en kitkat

Gomorron all goingar! Jag råkade visst ta en liten bloggbreak, det händer inte så mycket i mitt privatliv just nu, händer det något så är det jobbrelaterat och jag skriver gärna inte om mitt jobb i bloggen. Hur som haver så har det varit mycket partajande, hade julfest med min avdelning i måndags på en lebanesisk restaurang med både magdansös och secret santa. Nästa torsdag är det den stora julfesten med hela företaget, jag ska dricka gratis vin tills det rinner ur öronen på mig. Påminnelse till mig själv, jag måste köpa ett strykjärn, har en svart partyblåsa och ett lucialinne att stryka. Vi har haft två övningar i det hemliga konferensrummet inför luciatåget på måndag. Jag ska tralla hela helgen nu så jag kommer ihåg texterna, känns som världens längsta luciatåg.

Vädret har blivit lite mildare här i London, snön har smält bort iaf. Mitt största skräckscenario är att det kommer komma en snöstorm lagom till jul som kommer göra så att alla flyg ställs in och jag måste fira jul alldeles själv i London. England vet nämligen inte hur man handskas med snö. Två centimeter på marken och det är KAOS.

Nu ska jag ladda inför ett body pump pass! Tjooolahopp.


Jag och Alexander förra julen

RSS 2.0