Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nätverka...

Min kära vän och kollega Anna tycker att jag ska träna mindre och nätverka mer. Med andra ord gå på fler afterworks som inte innebär afterwork på gymmet utan pubafterworks.. Det var ju meningen att jag skulle gå ut med en av hennes vänner ikväll för en liten drink, han arbetar som rekryterare, ypperligt tillfälle att nätverka tycker många då.. Efter mycket dividerande med mig själv och övriga som sitter i min närhet på jobbet bestämde jag mig för att nätverkandet får vänta,,, afrikansk dans lockade ju så mycket mer just idag.. Så kvällen har spenderats med att skaka bröst och rumpa. Nätverkandet får vänta tills på fredag, lööööniingsheeelg!!!!!! Jag vill shoppa, wooohoooo! Någon som kan svara på var i London den bästa Zara ligger?
Nu ska jag surfa runt lite och smälta min enorma joghurtmåltid som just slank ner.

Bjuder på lite gamla bilder för att spica upp inlägget lite ;)

Ooooooo boooootylicious!

Puggade en juridikkurs en gång i tiden...

So long =)


Semesterdagar

Nämen hörrni gomorron mina kära vänner, mår ni bra? Jag började skriva på ett inlägg förut men då tyckte tydligen min dator det var ett bra läge till att stängas av och uppdatera drivrutiner eller nåt.. Så nu försöker jag kombinera bloggandet med tandborstandet..

Jag har funderat på en sak.. Varför tar engelsmännen semester på helt random dagar typ som mitt i veckan enbart för att gå till frisören, shoppa eller ligga hemma på soffan.. Är det inte det som vi har sjukdagarna till? Nää engelsmännen vet minsann inte hur man tar till vara på semesterdagarna för att få ut så mycket som möjligt av dom... Njaa jag kanske inte vill påstå att svenskarna är så mycket bättre. Vad är grejen med 4 veckors semester i juli för att ligga hemma och rensa i rabetterna och måla takrännan?


Kära läsare..

jag tänker inte tråka ut er med ett tråkigt inlägg eftersom det inte hänt något spektakulärt idag så jag borde sluta nu på en gång men jag måste bara få dela med mig av något.. Varför springer londonborna ner för trapporna till tunnelbanan, när de hör tåget komma knuffar de allt som står i deras väg för att sedan hinna fram till tåget precis när dörrarna stängs framför näsan på dom, sedan säger de shit och drar sig i håret eller slänger med portföljen.. Vad är grejen? Nästa tåg kommer ju om 1 minut...

Mina nya arbetsuppgifter på jobbet innebär att jag inte har tid att prata lika mycket som jag kunde innan, jag sitter klistrad framför dataskärmen och tar endast rast för att hinna med 20 min lunch, jag är super busy nu för tiden.. För ett ögonblick var jag rädd att jag skulle glömma bort hur man pratar.. Ni som känner mig vet att min mun går konstant... ibland får jag tillochmed ont i huvudet av min egna röst och tränngsvärk i käkarna.

På tal om träningsvärk.. det blev friskis och svettis idag, tyvärr var det inte min favoritinstruktör som höll i passet, tydligen ska han ha barn.. fan jag tyckte väl att magen putade på honom sist jag såg honom.. Jo träningsvärk var det,, jag kände av bodypumpen från igår minsann, tvi vale.

Nu ska jag inte underhålla er mer, jag har en date imorgon och ett jobb att sköta.

Observera!!! Gamla bilder! Borde jag klippa håret kort igen?


Smärtfri Måndag

Ingen övertid för mig idag inte! Kl halv sex stängde jag ner datorn, nöjd och belåten. Skönt, för då hade jag äntligen tid till att gå och träna. Det blev ett bodypump pass, hoppas det känns i musklerna imorgon. Tänka sig att det redan är löning denna veckan. Hur underbart är inte det?! I helgen ska jag shoppa nya gymkläder, det är typ det roligaste att köpa. Mina favoritträningstights har spruckit i baken, de var väl använda... Jag vill ha snygga, lösa linnen i nyonfärger. Nu ska jag hoppa in i duschen, längtar efter att få vakna och överleva ytterligare en dag utan övertid för imorgon vill jag tametusan gå på friskis och svettis!

Någon som såg på TV i helgen och upptäckte ett fel? Fel program sändes... woops :S





Ryggskott gånger två

Ååååå varför envisas jag med att vara sängliggandes dagen efter en hård utekväll?! Fan nu har jag ju fått ryggskott på kuppen. Det blev en till film, "Sense and sensibility" så nu sprudlar romantiken här i lyan. Hur ska jag någonsin kunna somna inatt med en sån här värk? Jag har stretchat ut min kropp, den knakade och knastrade. Någon som vill komma och ge mig massage?


Stolthet och fördom

Ohhhh Mr Darcy jag vill ha dig nuuuuuu! Jag tittade ut genom fönstret och vad skådar mina ögon? En grå himmel som när som helst brister ut i skyfall eller något liknande. Gosade ner mig i sängen igen tillsammans med Mr Darcy, är han inte vacker så säg.. Pride & Prejudice, brittisk film när den är som bäst. Passar på att öva min brittiska accent samtidigt, jag fick höra av en kollega häromveckan att min accent är en vild blandning av accenter från hela england, inklusive irland haha.


Galoppelipopp

Uuuuuuhhhh, aaaaaaa, åååååååå, huuuuuu tyck synd om mig! Jag ligger i sängen helt utslagen efter en lyckad utekväll tillsammans med de bästa. Var inte hemma förrens vid halv fem i morse så vad fan gör jag uppe så här tidigt?! Igår kväll när jag satt på en bänk vid Embankment och tittade ut över Themsen tänkte jag på hur lycklig jag är som bor i London.. Hur som haver så mötte jag upp Anna med vän och Anne med vän, började kvällen på Strand och drog sedan vidare till Soho, taxiresan dit tog förmodligen längre tid än om vi hade gått.. Vi hamnade på LVPO Bar där vi konsumerade vinflaska efter vinflaska med en jägerbomb emellan, inte konstigt att jag mår som jag mår kanske. Kvällen avslutades på Donken, jag beställde samtliga menyer, är man hungrig så är man..


Jag ser ut som ett genomskinligt spöke. Ååå jag hade så gärna velat gå på dansen idag men känner jag mig själv rätt så hade jag nog kräkts redan under första bensparken. Kanske borde titta ut genom fönstret, se vad det är för väder och ta en promenad vid South Bank..

Trääääänaaaaa!

Nu ska jag gå och göra något jag inte har gjort på en halv evighet känns det som, jag ska gå och träna. Det har blivit övertid för mig hela veckan på jobbet, igår satt jag och min manager nästan två timmar extra, jag var helt slut i huvudet! Köpte en välförtjänt Chai Tea latte från Starbucks efteråt. Har sovit så skönt inatt och n har jag vaknat upp till regnet som smattrar mot rutorna, är det monsunregn eller vad?


Nu blir det dubbelpass på gymmet! Bodycombat och Bodypump =)

Torsdag igen

Är det redan fredag imorgon? Hör och häpnad. Har nyss stressat i mig yogurt med diverse frukter och bär tillsammans med havregrynen så nu kommer jag överleva ytterligare en dag på jobbet.


Buggar och strappar

Hej kära läsare!

Jag är en hårt arbetande människa som ytterligare en dag fick jobba över en liten stund, det kommer nog vara så här ett tag då jag fortfarande håller på att lära mig så mycket nytt. Idag gick det bättre än igår, lite mindre kaos i min hjärna så att säga. Tyvärr råkade jag göra ett litet error, beror mest på missförstånd men det är inget som tvtittarna kommer lägga märke till (hoppas jag).. Man lär sig av att göra fel, gör jag ett misstag vet jag att jag aldrig kommer göra om det =)
Jag har fått förfrågningar om att berätta mer om mitt jobb och vad jag har för arbetsuppgifter, min första tanke är då ja självklart vill jag dela med mig till er om vad jag gör hela dagarna men samtidigt vet jag inte om det är särskilt klokt att gå in på detaljerna mitt jobb i en offentlig blogg. Nu är det ju inte så att jag har ett hemligt jobb i en hemlig bunker någonstans i London men man ska vara försiktig med vad som sprids på nätet. Jag tycker alla borde tänka lite extra innan man lägger ut information om sitt jobb och sina kollegor på nätet, även om nu min blogg inte har tusentals läsare så tänker jag mig för innan jag publicerar något. Men vet ni vad? Ni får jättegärna slänga iväg ett e-mail till mig så svarar jag jättegärna på era frågor, låter det som en bra idé? =)

Nackdelen med att jag numera jobbar lååånga timmar är att jag aldrig hinner gå på mina kära gymklasser, jag kanske borde börja gå till jobbet en timma tidigare på morgonen istället..


Trots övertid är jag lika glad ändå =)

Övertid och två glas vin

Att jobba för en av Sveriges största tvkanaler är inte en dans på rosor minsann. Jag har med nöd och näppe överlevt min andra dag på min nya position med en timmas övertid och nära till tårar. Det är så mycket nytt jag ska lära mig, det är otroligt kul att lära sig nya saker men ibland rinner det nästan över. Mitt skrivbord är numera ett virrrvarr av papper och post it lappar. Tur att jag har såna underbara kollegor som hjälper mig att organisera mig själv =) Hade tänkt att gå på Friskis ikväll men istället blev det två glas rose och en hamburgertallrik på en lokal gammal pub tillsammans med en kollega. Tänka sig vad lite vin kan få mig så lugn. Nu är det bara att ladda inför en ny dag som förhoppningsvis inte kommer bli lika lång och kaotisk =) Två timmar gick bort idag innan lunch då jag satt i ett möte, troligtvis därför det kändes som att jag hade sååå mycket att göra..

Gonatt kära vänner!

Liggsår

Alltså nackdelen med att spendera en hel dag i sängen är att man får liggsår, hur jag än vänder och vrider på mig så värker det i kroppen. Jag känner mig som en gammal gumma liksom. Det blev en film till "A nanny for christmas", en klassisk romantisk komedi. Kan hända att det blir ytterligare en film innan jag slumrar till... Jag håller på att längta ihjäl mig till våren, vår i London är det bästa! Jag vill dricka vin på uteservering eller i någon park på en filt tillsammans med goda vänner. En månad till sen förväntar jag mig vår. Vi har faktiskt redan haft ett par vårdagar här =)

Jo förresten, är det någon som vet när Semledagen är? Hörde en fågel viska i mitt öra att mitt företag har som tradition att bjuda på semlor ;) Antar att det är en av fördelarna med att jobba på svenskt företag.

Jo jag tror fan det blir en film till. Gonatt om vi inte hörs igen =)

Hold it against me

Ååå vad danssugen jag är! Hörde att grannen lyssnade på Britneys nya låt "Hold it against me" så nu spritter det i kroppen på mig! Vi dansar till denna låten på jazzdansen, har tyvärr inte varit där på två veckor, kände mig inte på topp idag så jag gick inte på dansen. Men nästa söndag då ska det dansas igen!



Seg som en mupp

Hola mi amigos!
Jag har en dag i sängen tillsammans med mig själv, en kopp tea och naturell youghurt med havregryn, russin, och honung i. Jag älskar söndagar i sängen ibland.. Jag håller på att se på en film "Round Ireland with a fridge", men eftersom jag streamar från Megavideo så får jag bara se 72 minuter åt gången, sedan måste jag vänta 30 minuter vilket gör mig ingenting då jag faktiskt har lite svårt att koncentrera mig en hel film ^^
Riktigt skön film, brittisk humor om man säger så haha. Fan är klockan bara 16?! hmm, det får nog bli fler filmer ikväll =)

Imorgon skall det omstruktureras på jobbet, jag ska byta plats för tredje gången sen jag började där, lika bra att inte vänja sig vid att ha sin plats, de gillar att flytta runt på mig ^^

Gonatt herr luffare

Nu drar jag och knyter mig.


Jag saknar att vara student

Tog en välbehövlig dusch så nu känner jag mig tipptopp! Jag ligger på sängen med handduken på huvudet och läser ur arkivet i min gamla blogg, åh vilka roliga minnen jag har från min fyraåriga studenttid i Falun/Borlänge. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men fan vad jag saknar att vara student! Jag saknar att plugga, men mest av allt saknar jag friheten jag hade när jag pluggade. Att kunna få planera dagarna helt själv efter behov var en lyx. Jag saknar att kunna gå till friskis kl 7 på fredagmorgonon och gå på jympa som alltid avslutades med friskis frukostbuffe som de hade på fredagarna i Falun. Jag saknar att kunna gå ut på morgonen och morgonjogga, finns inte en chans att jag skulle gå upp kl 5 på morgonen här för att springa.. kanske till våren..? Jag saknar att kunna lägga böckerna på hyllan en dag och strosa på stan istället eller ta en fika. Ååå jag känner mig lite sentimetal, jag saknar mina vänner så otroligt mycket!

Jag borde sluta ligga här naken med turbanen på huvudet och klä på mig och åka till Watford. Jag vill ha chai tea latte från Starbucks.


En bild från en av mina morgonturer runt Tisken i Falun.

haha okej, jag hittade ett gammalt inlägg från gamla bloggen, det kanske inte var så kul att vara student trots allt ;)

Utdrag från www.angie1986.blogg.se

2 veckors ledighet är allt jag begär. Jag vill ha två veckor utan att läsa kurslitteratur eller att skriva arbeten. Två veckor utan att boka in pass på digitid. Två veckor utan att få sms från Proffice om lediga pass och sjuka medarbetare. Två veckor utan att kolla mailen. Hur svårt kan det vara att bara få lite ledigt?
Det är jobbigare att vara student än vad man kanske kan tro. Vi har aldrig ledigt. När det väl blivit sommar måste vi jobba för att få någon som helst inkomst. Har man tur har man inga inlämningsuppgifter över jul. Förra året satt jag på juldagen och tokpluggade på ett PM. Så vill jag inte ha det. Nu har jag pluggat på marknadsförings tentan i tre timmar och usch nu har jag redan tröttnat. Så nu åker jag hem och lägger mig i sängen under täcket ända tills det är dags för dansen ikväll. Dansen är väl det enda roliga som händer i mitt liv just nu. <---- haha nämen usch vad negativ jag låter.. ååååå nej bussen går om 4 minuter...


Vi hör senare!

KRAM


Lördag

Jag borde börja ta med mig kamera vart jag än går så slipper bloggen bli så bildlös och tråkig, eller vad tycker ni? Igår efter jobbet drog jag och två kollegor till puben The Swan vid Lancaster Gate där vi mötte upp Annas kompis Steven och senare fick vi sällskap av Annas pojkvän och en till vän. En otroligt trevlig kväll med mycket skratt och vin. Det går inte beskriva hur bra vi tre klickar, vi är alla starka karaktärer och tillsammans kan det inte bli annat än hysteriskt. Vi är underhållarna på jobbet, livliga som få om man säger så haha.

Idag ska jag åka till Watford och träffa Miss Denmark, vi ska på brudklänningsjakt ;)

Inga kommentarer

När jag går hem från tunnelbanan i bara strumporna då vet man att jag har ont i fötterna, man vet även att jag har fått i mig lite för mycket vin. När jag dessutom börjar steka pannkakor mitt i natten då är det något allvarligt fel på mig. Trevlig kväll tillsammans med kollegor och vänner till en av dom nu slocknar jag, snark.

Fredag

Åååå gud jag är så hungrig! Ingen frukost har jag hemma dessutom, det blir frukost på jobbet idag, de serverar engelsk frukost på fredagar på mitt jobb. Fan jag som inte ens gillar engelsk frukost, lite ägg på toast kanske går ner och en cola på det, precis vad jag behöver en dag som denna..



Fredagsoutfit! Kan hända att det blir lite drinkar med några kollegor efter jobbet i Paddington, Anna ville dricka champange hörde jag, jag föredrar vin..

Håll dina hästar!

Hold your fucking horses vilken kväll jag har haft! Det blev mängder med vin efter jobbet idag med två av mina kollegor. Vi gick till en lokal pub i West Drayton där jag jobbar. Puben kanske inte var så trendy men de hade kareaoke och vi fick drinkar on the house =) Vi kommer typ bli stammisar nu! Jag hade så otroligt roligt! Vi sjöng allt från Abba till Elvis Presley och Lily Allen. Jag borde gå ut oftare och roa mig, sluta spendera så mycket tid på gymmet med andra ord :P Nu måste jag dock sova så att jag är pigg och alert imorgon =)

Torsdag

Goood mooorgon! Jag är tröttare än aldrig förr, det blir till att sminka sig på jobbet idag, jag kan knappt få upp ögonen. Regnar ute gör det också till råga på allt.


Delad glädje är dubbel glädje

Bor jag i Londons tråkigaste område eller bor jag i Londons tråkigaste området. Jo det var skönt att komma ut och springa lite men det hade känts mer motiverande om jag bodde nära Themsen, jag älskar att springa bredvid vatten, det känns som att man flyter.

Ibland blir jag så glad över mig själv, att jag faktiskt är en förvånansvärt ödmjuk och snäll person, ni fattar vad jag menar va? Jag blir så glad över att jag har förmågan att glädjas över andras framgång. Till saken hör den att en av mina kollegor även en av mina bästa vänner på mitt jobb har gått och fått sig ett nytt jobb, ett jobb som är mer eller mindre hennes drömjobb och en rejäl språngbräda på karriärsstegen. Jag är så otroligt glad för hennes skull! Jo på tal om att vara ödmjuk så satte jag mig ner med min chef idag på hans kontor och bad om ursäkt för gårdagens oengagemang, självklart är jag glad för min promotion! Nu kan jag sova inatt =)


Ut och spring!

Åh jag har fått ett joggingsug, nu väntar jag bara på att min mp3 ska ladda batterierna lite (jaaaa jag vet, jag är omodern som inte har ipod eller vad det nu heter nu för tiden). Dock är det nog bäst jag tar på mig löparskorna nu innan jag blir alldeles för bekväm här under täcket i sängen. Jag håller på att bli tränad för min nya roll på jobbet, det tar på krafterna, hjärnan får typ arbeta dubbelt så mycket som i vanliga fall, lite frisk luft kommer göra susen tror jag.

Ny dag, nya tag

Dagen har nyss börjat med att jag försov mig lite, igen större skada skedd, jag tar helt enkelt bara ett senare tåg. Jag har ju lovat mig själv att vara positiv så det är bara att le! Sitter dock med tandborsten i munnen just nu så det blir lete svårt att le såvida jag inte vill ha tandkräm överallt...

Det var inte meningen att blunda haha


Tacksamhet

Vackra. kloka Stina, vad skulle jag göra utan dig och din blogg? Läste nyss Stinas inlägg om att vara tacksam för vad man har, något som jag måste öva på. Jag har haft en riktigt grinig dag idag, det är inte kul att vara min kollega när jag är på sådant humör. Jag förstår inte vad jag har att klaga över men ändå är det något varje dag som jag inte är helt tillfreds med. Innan jag flyttade till London hade jag målat upp en bild av hur jag ville att mitt nya liv i London skulle se ut, allt skulle vara så perfekt och jag skulle vara så lycklig hela tiden. Jag skulle ha ett toppjobb inom marknadsföring. Jag skulle jobba på ett kontor med panoramavy över House of Parliament och Big Ben. Jag skulle gå och äta sushi på lunchen med mina kollegor. Jag skulle dricka cocktails fram på småtimmarna. Jag skulle ha en rymlig lägenhet i Hampstead. Jag skulle springa runt i Hyde Park med en latte från Starbucks i ena handen. Jag skulle... ja det är mycket jag ville, men verkligheten ser inte ut så.

Jag jobbar inte med marknadsföring, jag jobbar med TV. Kontoret har inte panoramavy över något av Londons landmärken, kontoret ligger utanför  London och det enda jag ser från fönstret är några nedslitna hus och ett träd. Jag springer inte runt på flådiga lunchrestauranger, jag äter sallad från kantinen på jobbet. Cocktails har det inte blivit några, ibland blir det en flaska vin på helgen. Jag bor i en skokartong med spindlar under handfatet och mögel under diskhon. Vad har jag att klaga över egentligen? Jag har ett jobb, ett jobb som dessutom betalar en bra bit över englands minimilöner. Jag har tak över huvudet och mat som ger mig energi. Jag har en garderob som inte längre har plats för alla mina kläder. Jag äger inte ett par skor från Loubutin, men vad spelar det för roll?

Imorgon är det en ny Angelica som vaknar, en positiv Angelica som ser allt från den ljusa sidan. En Angelica som förmodligen borde gå till hennes chef och berätta hur tacksam hon är över att hon blev promotad idag..
Imorgon är en annan dag.


Det sägs att ovan molnen är himmlen alltid blå, men det kan va svårt att tro när man inte ser det..

Trött som en mört

Skoja inte att jag är trött idag alltså, fan kan man bli jetlaggad när det är en timme i tidsskillnad? Jag tror fan jag är ett levande bevis på det. Jag fick ett nytt jobb på jobbet idag, inte ens det fick mig att jubla av glädje, då är jag trött ska jag säga er. Hade tänkt att gå på Friskis & Svettis ikväll men istället får det bli en tidig kväll med en bra bok eller något i den stilen, om jag orkar lyfta ögonlocken vill säga.

Jag tänkte lägga upp bildera i morse men på något konstigt sett så ville inte min webläsare fungera. Jag hade lockar i håret idag och givetvis har jag inte gått runt med papiljotter på jobbet :P Jag spicade upp vardagen med ett par färgglada strumpbyxor.


Update från Borås

Jag är ren, hel och välbehållen och jag gick inte vilse i Borås *trumvirvel*. Väderprognosen är, snöblask, grå himmel, isiga trottoarer, halka och rullgrus som förstör skorna. Mina skor är täckta i lera, frågan är om de kommer släppa in mig i London, jag ser ut som en lantlolla. Shoppingen i Borås var som vilken vanlig svensk shopping som helst, inget London med andra ord. Jag fyndade lite på den gamla rean, hittade en svart klänning med ett litet romatiskt stuk på H&M som jag ska ha på mig imorgon tillsammans med ett par vinröda strumpbyxor. Kan bli nice! Fyndade lite halsband på Ur & Penn som jag ska piffa till mig med. Det blev den obligatoriska pizzan till lunch, ett måste när man är på Sverigebesök. Nu ligger jag på soffan med en välförtjänt kopp tea. Mitt flyg går inte förrens vid tio ikväll från Göteborg City Airport, lovely!


All inclusive

Jag luktar inte man längre. Alltså inte man som i svett och snusdoft, utan man som i Axe och dubbeldusch. Efter några dagar hos pappa har jag varit illa tvungen att använda vad som finns när jag duschat, alltså mina småbröders aftershavedoftande duschkrämer, ni vet såna där duschkrämer som innehåller både schampoo och duschkräm i samma flaska. Jag tror det fyller ett syfte att kombinera schampoo med duschkräm, karlar har ju så mycket kroppsbehåring som behöver shamponeras. Hur som haver så luktar jag numera rosenblad och lavender efter en ångande het dusch hos min storasyster. Hon har ALLT på sin badrumshylla, det känns som jag är på att femstjärningt hotell i Dubai, jag har aldrig förr känt mig så här fräsch. Nu mina kära vänner är jag mer än redo för shopping på stan.


Tårtkalas

Vem har sagt att man bara ska äta gröt eller filmjölk till frukost? Jag är ju faktiskt på semester, då äter jag precis vad jag vill, svenskt ska det vara dessutom när jag är i Sverige. Dagen inleddes med Ahlgrens bilar, Gott & Blandat som sedan avrundades med årtiondets största gräddtårtebit. En tämligen nyttig tårtbit dessutom, det var både hallon och banan på den, massa vitaminer och för att inte tala om all kalcium från grädden jag fick i mig, till råga på allt så var det mörkt bröd (chokladbotten), määängder med fibrer. Jag har sovit hos min storasyster i Borås inatt, nu har hon dock gått iväg till skolan så jag ska på alldeles egen hand flanera på stan, jag har fått en karta så jag inte går vilse. Men nu blir det en dusch!

Tjipp och hej!

Nordligare breddgrader

I torsdags natt packade jag handväskan med tandborste, en bok och två klädbyten tillsammans med pass och flygbiljett. Flyget gick tidigt på morgonen från Stanstead så det blev ingen sömn på hela natten. Den förlorade sömnen har jag dock tagit igen nu här hemma hos pappa. Jajamensan, jag är i Sverige på weekend! Jag bokade flyg för bara två veckor sen, blev lite lagom spontant, hade inte ens berättat för pappa att jag skulle komma hem så han fick sig en liten överraskning :P Jag förstår inte hur alla kan hata Ryanair, jag älskar Ryanair, Göteborg tur och retur, 200 kr och då hade jag inte ens bokat in advance. Jag tycker Ryanair är perfekt när man bara ska på weekend och endast behöver handbagage, annars får man ju betala för bagaget med Ryanair. På hemvägen ska jag dock ta med mig en liten kabinväska, tänkte ta med lite grejer härifrån som jag anser mig behöva.

Imorgon åker jag tillbaka till London, ska sova hos min storasyster i Borås inatt, nice!

 


Bloggtorka

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, jag är sämst jag vet :( Har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva om, det har blivit mycket träning, dans, vindrickande med kollegor, bio och middag med en kär gammal vän, drama på jobbet, en ostädad lägenhet, stalkers och gud vet vad. Men imorgon kära läsare ska jag göra något som jag tyvärr inte kan skriva i bloggen för det är en hemlighet ;)

Jag lovar att bli bättre på att uppdatera från och med imorgon! Och jo du Chidde, det är verkligen dags för cocktails!

RSS 2.0