Hej svejs i lingonskogen

Det börjar dra ihop sig till julfest på jobbet, eller ja okej den är ju inte förrens 16 december men man måste ju ha lite framförhållning. Klädkoden som gäller är vitt, svart och silver. Jag funderar på en klänning i silver, alltså inte silver som i paljettglitter utan mer åt den grå nyansen i satin, vill ju helst inte se ut som nyligen anländen från en rymdfarkost. Så nu undrar jag om någon av er kära läsare har sprungit in i en silvrig festblåsa på sista tiden? Alla tips är välkomna =) Hittar jag ingen i silver får det bli den lilla svarta, dock har jag en känsla av att alla kommer välja svart så det vore ju kul att ha något annat.


Nu ska jag platta håret!

Kommentarer
Postat av: Stina i London - Sveriges basta Londonblogg

Jag har seriosa funderinga pa denna till ett av manga xmas partis detta ar, tror den skulle passa dig bade vad galler utseende och dress code: http://www.coast-stores.com/SUVARI-DRESS/Sale-Dresses/coast/fcp-product/2224705989

2010-11-18 @ 09:28:39
URL: http://www.stinailondon.com
Postat av: Hanna

Jag tycker du borde hitta en riktigt silvrig klännng så du kan glida omkring och stråla som en discokula! :D Allt klär ju en skönhet vet du ;)

2010-11-19 @ 12:07:52
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Trackback
RSS 2.0