Jag är som en man fast med bröst

Ni som känner mig vet hur otroligt oteknisk och ohändig jag är, jag kan inte bygga ihop möbler från IKEA, jag kan kanppt spika upp en tavla på väggen, ibland är det knappt så att jag kan låsa upp dörren för att inte tala om hur många virus jag har på min dator som jag inte vet hur man får bort... Kom hem från Camden, städa köket och mitt rum, tänkte tvätta men mina flatmates kläder låg i tvättmaskinen helt ocertifugerade, dyblöta med andra ord,, nåväl tänkte jag och hoppade över tvättandet, tänkte göra mig en kopp te, vattenkokaren fungerade inte, typiskt tänkte jag och knäppte upp en diet coke istället, la mig på sängen tillsammans med datorn, upptäckte att det var dags att ladda batteriet, men vafan sladden är ju redan i!? Åh nej, något drastisk har hänt typ som att vi har glömt att betala elräkningen.. Men lamporna i taket fungerar ju.. Jag skickar iväg ett sms till en av mina två flatmates, han är en man, jag förklarade situationen, väntade 20 minuter, fick inget svar. Jag såg livet passera förbi, jag såg ljuset i tunneln, ingen dator ikväll, ingen smartphone laddad, inget batteri på min smartphone så att jag kan sätta alarmet och vakna imorgon, jag kände hjärtat bulta snabbare och svetten började sippra i tinningarna på mig..

Då kom det upp en glödlampa över huvudet på mig. Elskåpet. Det måste finnas en magisk knapp att trycka på. Jag letade upp elskåpet, det var lätt att hitta, klättrade upp på en stol, tittade på knapparna, jajamensan där har vi problemet tänkte jag högt för mig själv, en av knapparna har hoppat ner till off-läge, jag sträcker mig allt jag kan för att nå, jag är en dvärg, jag når inte, springer och hämtar en penna och yes det är precis så pennan når fram. Klick sa det när jag tryckte. Satte på datorn och såg de ladda, elektriciteten var tillbaka, jag sträckte lite extra på mig, klappade mig själv på bröstet som bara karlar gör när de gjort nåt de är stolta över. Jag, den mest otekniska och opraktiska människa på denna jord fixade elektriciteten.

Jaaa okej då, jag har varit med förr.. Hemma hos min pappa händer detta jätteofta, alltså typ om man dammsuger samtidigt som diskmaskinen är på, då dör allt. Jag är nästintill en certifierad elektriker.

Dagen i Camden var alldeles underbar! Jag gjorde ett mobilinlägg när vi var i Camden men det verkar tyvärr inte kommit upp :( Men här kommer några bilder iaf :)

Vi köpte cupcakes, så farligt goda! Jag köpte en med rabarber i, det smakade svensk sommar :)

Ett måste när man är i Camden är en flarra färskpressad apelsinjuice!

Nu är helgen slut, hoppas ni haft en lika bra helg som mig <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Trackback
RSS 2.0