Jag saknar att vara student

Tog en välbehövlig dusch så nu känner jag mig tipptopp! Jag ligger på sängen med handduken på huvudet och läser ur arkivet i min gamla blogg, åh vilka roliga minnen jag har från min fyraåriga studenttid i Falun/Borlänge. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men fan vad jag saknar att vara student! Jag saknar att plugga, men mest av allt saknar jag friheten jag hade när jag pluggade. Att kunna få planera dagarna helt själv efter behov var en lyx. Jag saknar att kunna gå till friskis kl 7 på fredagmorgonon och gå på jympa som alltid avslutades med friskis frukostbuffe som de hade på fredagarna i Falun. Jag saknar att kunna gå ut på morgonen och morgonjogga, finns inte en chans att jag skulle gå upp kl 5 på morgonen här för att springa.. kanske till våren..? Jag saknar att kunna lägga böckerna på hyllan en dag och strosa på stan istället eller ta en fika. Ååå jag känner mig lite sentimetal, jag saknar mina vänner så otroligt mycket!

Jag borde sluta ligga här naken med turbanen på huvudet och klä på mig och åka till Watford. Jag vill ha chai tea latte från Starbucks.


En bild från en av mina morgonturer runt Tisken i Falun.

haha okej, jag hittade ett gammalt inlägg från gamla bloggen, det kanske inte var så kul att vara student trots allt ;)

Utdrag från www.angie1986.blogg.se

2 veckors ledighet är allt jag begär. Jag vill ha två veckor utan att läsa kurslitteratur eller att skriva arbeten. Två veckor utan att boka in pass på digitid. Två veckor utan att få sms från Proffice om lediga pass och sjuka medarbetare. Två veckor utan att kolla mailen. Hur svårt kan det vara att bara få lite ledigt?
Det är jobbigare att vara student än vad man kanske kan tro. Vi har aldrig ledigt. När det väl blivit sommar måste vi jobba för att få någon som helst inkomst. Har man tur har man inga inlämningsuppgifter över jul. Förra året satt jag på juldagen och tokpluggade på ett PM. Så vill jag inte ha det. Nu har jag pluggat på marknadsförings tentan i tre timmar och usch nu har jag redan tröttnat. Så nu åker jag hem och lägger mig i sängen under täcket ända tills det är dags för dansen ikväll. Dansen är väl det enda roliga som händer i mitt liv just nu. <---- haha nämen usch vad negativ jag låter.. ååååå nej bussen går om 4 minuter...


Vi hör senare!

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Trackback
RSS 2.0