Hello London!

Jag har sprungit runt på Oxford Street och letat efter adapter, jag glömde dock att Oxford Street specialiserat sig på enbart kläder. Min sladd till datorn passade inte i den adaptern jag hade, kontakten var för stor för hålen. Men som ni kanske märker så har jag hittat en adapter nu, jag sprang in på Rymans vid Piccadilly Circus, grabbarna bakom kassan räddade min dag. Nu är jag en adapter rikare och £5 fattigare (vilket klipp).

Resan igår gick bra! Tessan checkade in mig när jag kom till Arlanda och hon följde mig hela vägen in på planet :P Vilken utomordentligt bra service British Airways erbjuder. Landade på Heathrow vid 22.45, tog tunnelbanan heela vägen från zon 6 till zon 1. Det tar tid.. Letade upp vandrarhemmet som jag visserligen inte behövde leta efter länge och yes detta vandrarhemmet gör skäl för sitt pris. Jag tror det faller ihop snart haha. Jag hade bokat för en sovsal för 10 men hamnade i 1 rum för 4. Killen på överslafen har bjudit ut mig på date ikväll. Tack men nej tack. Jag har verkligen inte tid för sånt strunt just nu :P Nu ska jag ägna resten av kvällen med att söka jobb =)




Jaa alltså standarden i England kanske inte är den bästa. En sån här toalett hade nog inte ens varit tillåten på ett budget hostel i Sverige.. Eller?

Kolla in spolknappen! JUH!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Hahaha fräsch toa! ;) Men det är ju billigt iaf. :) Synd att du kände dig som ett freak när jag följde med dig ner på planet bara! Hade varit bättre om du känt dig som vip som den andra tjejen tyckte. :) Så kul att se dig iaf!! Kanske ses i augusti. :)



Puss!!

2010-06-19 @ 20:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Blogg listad på Bloggtoppen.se
Trackback
RSS 2.0